Închide meniul
Video

Horaţiu Moldovan, prima reacţie după paradele de vis din România – Kosovo 0-0: „Mergem cu gândul la victorie în Elveţia!”

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 0:11

Reclamă

Horaţiu Moldovan, reacţie după Kosovo - România 0-0

Horaţiu Moldovan, în timpul unui interviu/ Antena Sport

Horaţiu Moldovan a oferit prima reacţie, după ce România a remizat în deplasarea din Kosovo, scor 0-0. Portarul, care a debutat pentru naţională într-un meci oficial, s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut de „tricolori” la Priştina, mărturisind că meciul a fost unul extrem de greu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul din preliminariile EURO 2024, dintre Kosovo şi România, a fost în exclusivitate pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, precum şi în format live video, pe AS.ro.

Horaţiu Moldovan, prima reacţie după Kosovo – România 0-0

Horaţiu Moldovan a analizat partida României de la Priştina, şi a ajuns la concluzia că rezultatul obţinut este unul bun pentru „tricolori”, ţinând cont de faptul că au plecat neînvinşi de la Priştina. Portarul a mai declarat că obiectivul naţionalei înaintea duelului cu Elveţia este victoria, fiind de părere că orice este posibil în fotbal, chiar şi pe terenul favoritei grupei de calificare.

„A fost un meci foarte dificil, un teren foarte greu. Dar am arătat că suntem un grup unit, suntem o familie. Cu această atitudine vom merge la EURO. Ştiam că o să avem un meci dificil, ei îşi jucau ultima şansă la acest meci.

Şi terenul a fost foarte greu, ne-a îngreunat tactica. Aveam o cu totul altă tactică, nu să jucăm mingi lungi. Dar ne-am acomodat, plecăm neînvinşi de aici.

Reclamă

Mă bucur că s-a apelat la mine în această seară, vin cu acelaşi gând la fiecare convocare. Sunt mândru să port acest tricou, sper să reprezint ţara cât mai bine.

Dacă ai intervenţii bune, prinzi încredere, eşti încrezător la ceea ce urmează.

Cred că toate meciurile sunt dificile, mergem doar cu gândul la victorie în Elveţia. Orice e posibil, într-adevăr întâlnim o echipă foarte bună. Sunt aici să-mi fac treaba. Cred că mai sunt multe puncte puse în jos, nu ne interesează ce fac alţii.

Reclamă 4 / 0/3

Îl aşteptam şi pe Ianis, a trecut printr-o perioadă foarte grea. E un băiat de caracter, un fotbalist foarte bun şi cred că ne ajută în orice moment în care este aici”, a declarat Horaţiu Moldovan, într-un interviu în exclusivitate pentru Antena 1.

Horaţiu Moldovan a făcut minuni în poarta naţionalei

Horaţiu Moldovan a făcut minuni în poarta naţionalei, la duelul din preliminariile EURO 2024. Portarul de la Rapid a avut două intervenţii fabuloase în minutele 45+3, respectiv 58, în partida de la Priştina, care a fost exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Horaţiu Moldovan a avut o prestaţie extrem de solidă în partida de la Priştina. Portarul şi-a început seria paradelor pe finalul primei reprize, mai exact în minutul 45+3.

La momentul respectiv, Celina a şutat puternic, din afara careului. Moldovan a fost pe poziţii, şi a respins şutul de sub bara transversală.

Ulterior, în repriza secundă, portarul celor de la Rapid a avut din nou o intervenţie salvatoare şi a închis perfect poarta naţionalei. În minutul 58, Vojvoda i-a driblat pe Tudor Băluţă şi Andrei Burcă, şi a şutat puternic către poarta României, din interiorul careului. Moldovan a fost din nou pe poziţii, şi a respins execuţia kosovarului.

Horaţiu Moldovan a fost alesul lui Edi Iordănescu, în detrimentul portarului de la FCSB, Ştefan Târnovanu, pentru duelul dintre Kosovo şi România.

Horaţiu Moldovan bifează primul meci oficial în poarta României, după ce debutase sub tricolor în partida amicală cu Slovenia, desfăşurată în toamna trecută. Respectiva partidă a fost pierdută de „tricolori” cu scorul de 1-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și