Închide meniul
VIDEO

Kosovo – România LIVE VIDEO | Horaţiu Moldovan face minuni în poarta naţionalei! Două parade de excepţie ale portarului

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2023, 23:23

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Horaţiu Moldovan face minuni în poarta naţionalei! Două parade de excepţie ale portarului

Kosovo - România LIVE VIDEO | Horaţiu Moldovan face minuni în poarta naţionalei

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci/ Profimedia

Kosovo – România LIVE VIDEO | Horaţiu Moldovan face minuni în poarta naţionalei, la duelul din preliminariile EURO 2024. Portarul de la Rapid a avut două intervenţii fabuloase în minutele 45+3, respectiv 58, în partida de la Priştina, care este exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a fost titularizat de Edi Iordănescu, în duelul cu Kosovo. Portarul de la Rapid a debutat astfel la echipa naţională, într-un meci oficial.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Horaţiu Moldovan face minuni în poarta naţionalei

Horaţiu Moldovan a avut o prestaţie extrem de solidă în partida de la Priştina. Portarul şi-a început seria paradelor pe finalul primei reprize, mai exact în minutul 45+3.

La momentul respectiv, Celina a şutat puternic, din afara careului. Moldovan a fost pe poziţii, şi a respins şutul de sub bara transversală.

Vezi mai jos video cu intervenţia lui Horaţiu Moldovan, din finalul primei reprize

Reclamă

Ulterior, în repriza secundă, portarul celor de la Rapid a avut din nou o intervenţie salvatoare şi a închis perfect poarta naţionalei. În minutul 58, Vojvoda i-a driblat pe Tudor Băluţă şi Andrei Burcă, şi a şutat puternic către poarta României, din interiorul careului.

Moldovan a fost din nou pe poziţii, şi a respins execuţia kosovarului.

Video mai jos cu intervenţia lui Moldovan, din repriza a doua

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan a fost alesul lui Edi Iordănescu, în detrimentul portarului de la FCSB, Ştefan Târnovanu, pentru duelul dintre Kosovo şi România.

Horaţiu Moldovan bifează primul meci oficial în poarta României, după ce debutase sub tricolor în partida amicală cu Slovenia, desfăşurată în toamna trecută. Respectiva partidă a fost pierdută de „tricolori” cu scorul de 1-2.

Horaţiu Moldovan, lăudat de Adrian Mutu înainte de Kosovo – România

Adrian Mutu s-a declarat bucuros de faptul că Edi Iordănescu a mizat pe serviciile portarului de la Rapid, pentru duelul de la Priştina.

„Pentru Moldovan e un moment important. Depinde foarte mult de acest meci ce se va întâmpla la echipa naţională pe viitor cu el. Mă bucur, e un moment de bucurie pentru mine să-l văd în primul 11. Sper să facă un meci mare aşa cum a făcut-o de multe ori pentru Rapid”, a declarat Adrian Mutu, la Antena 1.

De asemenea, Adrian Mutu a comentat şi primul 11 ales de Edi Iordănescu, pentru duelul de la Priştina, având doar cuvinte de laudă la adresa alegerilor selecţionerului.

„Cred că Drăguşin joacă pe merit, a făcut un sezon extraordinar la Genoa. Joacă la o echipă foarte important. E pe val. De câte ori a fost chemat la naţională, a răspuns bine. Împreună cu Burcă sper să facă un cuplu bun de fundaşi centrali.

Trei jucători care au avut un sezon bun, la mijloc. Băluţă poate juca şi inter, l-am văzut de multe ori în garnitura lui Hagi jucând acolo. Marius Marin va face curăţenie în faţa apărării. Stanciu sper să se ocupe cu fantezia. Şi bineînţeles, şi în faţă, Coman nu putea lipsi, a făcut un play-off foarte bun.

Reclamă

Vreau să-i dau şansa şi lui Puşcaş să ne demonstreze că dubiile pe care le avem asupra titularizării lui nu sunt fondate. Man a avut constanţă la echipa naţională, şi meciuri foarte bune”, a mai spus Adrian Mutu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și