Închide meniul

Horaţiu Moldovan şi-ar putea pierde locul de titular la naţională! Cine are şanse să îl înlocuiască: „L-am remarcat”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 august 2023, 10:33

Reclamă
Horaţiu Moldovan şi-ar putea pierde locul de titular la naţională! Cine are şanse să îl înlocuiască: „L-am remarcat

Horațiu Moldovan a confirmat la transferul la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horaţiu Moldovan şi-ar putea pierde locul de titular la naţională, după gafele din meciul cu Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a greşit la ambele goluri ale celor de la FC Voluntari, iar Rapid a pierdut primul meci din acest sezon de Liga 1.

Horaţiu Moldovan şi-ar putea pierde locul de titular la naţională!

Mihai Stoichiţă, director tehnic al FRF, a rostit un nume-surpriză ca posibil înlocuitor al lui Horaţiu Moldovan. Este vorba despre Laurenţiu Popescu, portarul Universităţii Craiova, care s-a făcut remarcat în acest început de sezon.

Să spun de ce nu sunt îngrijorat de prestația lui lui Moldovan. El ne-a obișnuit cu astfel de gafe periodic. Da. S-a întâmplat aseară, e adevărat, dar tot un portar de valoare este, normal. Dacă am cântări plusurile cu minusurile ar da net în favoarea pozitivismului lui ca portar.

Dacă eram Bergodi mă echilibram, dădeam un cap în ușă să nu mă vadă nimeni, asta e și după care vorbeam cu Moldovan și încercam să-l aduc din nou acolo.

Reclamă

Eu mă duc pe la toate meciurile. Normal că l-am remarcat pe Popescu de la Universitatea Craiova și îmi place. Probabil că Edi l-a văzut și el. Discutăm în momentul în care ne întâlnim la federație, iar lista de portari e mult mai largă acum. Dar alegerea îi aparține lui și lui Leo Toader”, a declarat Mihai Stoichiță pentru fanatik.ro.

Horaţiu Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după FC Voluntari – Rapid 2-1: „Ce explicaţii? Eu mi-am bătut echipa singur!”

Horaţiu Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după meciul FC Voluntari – Rapid, scor 2-1, din etapa a 4-a a Ligii 1. Portarul lui Cristiano Bergodi şi-a asumat vina pentru eşecul suferit în faţa ilfovenilor.

Rapid a suferit prima înfrângere a sezonului în deplasarea cu FC Voluntari. Horaţiu Moldovan a gafat în secunda 10, iar Christopher Braun a fost autorul unui autogol înainte de pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat dacă se teme că îşi va pierde postul de titular, Horaţiu Moldovan a avut o reacţie surprinzătoare la adresa unei jurnaliste.

Ce explicaţii? Eu mi-am bătut echipa singur, nu Voluntari a bătut Rapidul. Îmi asum această înfrângere, vedem ce se întâmplă pe viitor. Nu m-am uitat încă pe reluări. Primul şut m-a surprins, a venit ciudat, dar sunt portar de naţională şi trebuia să intervin. La al doilea nu l-am văzut pe Braun, el nu a avut nicio vină.

Este o echipă cu presiune şi peste tot pe unde mergem parcă am jucat acasă. E timpul să începem să facem puncte, e bine totuşi că e etapa a 4-a şi avem timp să ne revenim. E normal ca fanii să ne cheme, ei vin după noi meci de meci. Le-am promis că o să fim acolo sus şi nu am început aşa bine.

Ai vrut tu să pui întrebarea asta (n.r. dacă se teme că nu va mai fi titular), să fie o ştire bună? Am făcut şi meciuri bune. Sper să nu îmi pierd locul. Dacă îl pierd, o să îl recâştig”, a declarat Horaţiu Moldovan pentru digisport.ro.

Voluntari – Rapid 2-1

Jucătorii lui Cristiano Bergodi au pierdut ultimul meci al etapei a 4-a a Ligii 1, care a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Horaţiu Moldovan a făcut două erori care i-au costat pe giuleşteni, care au suferit prima înfrângere din acest sezon.

Rapidiştii au avut un start catastrofal de meci. Au primit gol după numai 10 secunde. Horaţiu Moldovan a gafat incredibil la execuţia lui Doru Andrei. I-a permis mijlocaşului de 20 de ani să înscrie primul său gol în Liga 1 cu un şut de la aproximativ 25 de metri.

Răspunsul jucătorilor lui Cristiano Bergodi a venit imediat. Marko Dugandzic a restabilit egalitatea în minutul 13, cu un şut din interiorul careului. A fost al patrulea gol stagional al croatului, care a urcat pe primul loc în topul celor mai buni marcatori.

Reclamă

Până la pauză, FC Voluntari a trecut din nou în avantaj. Moldovan a făcut o nouă eroare. A trecut pe sub o minge, iar Braun a fost autorul unui autogol. Chiar dacă Bergodi a făcut trei schimbări imediat după pauză, ocaziile importante ale giuleştenilor au întârziat să apară. Ilfovenii puteau să se desprindă pe tabelă, dar Doru Andrei a luat bara la ţintă. FC Voluntari a câştigat cu 2-1 şi a urcat pe locul secund în Liga 1, cu 9 puncte. Rapid este pe poziţia a 8-a, cu 5 puncte.

Pentru Rapid urmează derby-ul cu Petrolul, care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. FC Voluntari deschide etapa a 5-a în deplasare cu FC U Craiova 1948.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și