Închide meniul

Horaţiu Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după FC Voluntari – Rapid 2-1: „Ce explicaţii? Eu mi-am bătut echipa singur!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2023, 23:48 / Actualizat: 8 august 2023, 6:24

Reclamă
Horaţiu Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după FC Voluntari – Rapid 2-1: „Ce explicaţii? Eu mi-am bătut echipa singur!

Horaţiu Moldovan a primit o ofertă uriaşă

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horaţiu Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după meciul FC Voluntari – Rapid, scor 2-1, din etapa a 4-a a Ligii 1. Portarul lui Cristiano Bergodi şi-a asumat vina pentru eşecul suferit în faţa ilfovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a suferit prima înfrângere a sezonului în deplasarea cu FC Voluntari. Horaţiu Moldovan a gafat în secunda 10, iar Christopher Braun a fost autorul unui autogol înainte de pauză.

Horaţiu Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după FC Voluntari – Rapid 2-1

Întrebat dacă se teme că îşi va pierde postul de titular, Horaţiu Moldovan a avut o reacţie surprinzătoare la adresa unei jurnaliste.

Ce explicaţii? Eu mi-am bătut echipa singur, nu Voluntari a bătut Rapidul. Îmi asum această înfrângere, vedem ce se întâmplă pe viitor. Nu m-am uitat încă pe reluări. Primul şut m-a surprins, a venit ciudat, dar sunt portar de naţională şi trebuia să intervin. La al doilea nu l-am văzut pe Braun, el nu a avut nicio vină.

Este o echipă cu presiune şi peste tot pe unde mergem parcă am jucat acasă. E timpul să începem să facem puncte, e bine totuşi că e etapa a 4-a şi avem timp să ne revenim. E normal ca fanii să ne cheme, ei vin după noi meci de meci. Le-am promis că o să fim acolo sus şi nu am început aşa bine.

Reclamă

Ai vrut tu să pui întrebarea asta (n.r. dacă se teme că nu va mai fi titular), să fie o ştire bună? Am făcut şi meciuri bune. Sper să nu îmi pierd locul. Dacă îl pierd, o să îl recâştig„, a declarat Horaţiu Moldovan la digisport.ro.

FC VOLUNTARI: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaş, Aliji (C. Paz 73) – Boboc (Sigurjonsson 73), Crepulja (M. Răduţ 80), V. Raţă – Merloi (Marcelo Lopes 22), Nemec (D. Florea 73), Doru Andrei. ANTRENOR: Ilie Poenaru

RAPID BUCUREŞTI: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Junior Morais (Onea 46) – Oaidă, Kait (Al. Ioniţă 54), Pănoiu (C. Cîrjan 46) – Papeau (Funsho Bamgboye 46), Dugandzic, Costache (Petrila 54). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Reclamă 4 / 0/3

Voluntari – Rapid 2-1

Jucătorii lui Cristiano Bergodi au pierdut ultimul meci al etapei a 4-a a Ligii 1, care a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Horaţiu Moldovan a făcut două erori care i-au costat pe giuleşteni, care au suferit prima înfrângere din acest sezon.

Rapidiştii au avut un start catastrofal de meci. Au primit gol după numai 10 secunde. Horaţiu Moldovan a gafat incredibil la execuţia lui Doru Andrei. I-a permis mijlocaşului de 20 de ani să înscrie primul său gol în Liga 1 cu un şut de la aproximativ 25 de metri.

Răspunsul jucătorilor lui Cristiano Bergodi a venit imediat. Marko Dugandzic a restabilit egalitatea în minutul 13, cu un şut din interiorul careului. A fost al patrulea gol stagional al croatului, care a urcat pe primul loc în topul celor mai buni marcatori.

Până la pauză, FC Voluntari a trecut din nou în avantaj. Moldovan a făcut o nouă eroare. A trecut pe sub o minge, iar Braun a fost autorul unui autogol. Chiar dacă Bergodi a făcut trei schimbări imediat după pauză, ocaziile importante ale giuleştenilor au întârziat să apară. Ilfovenii puteau să se desprindă pe tabelă, dar Doru Andrei a luat bara la ţintă. FC Voluntari a câştigat cu 2-1 şi a urcat pe locul secund în Liga 1, cu 9 puncte. Rapid este pe poziţia a 8-a, cu 5 puncte.

Pentru Rapid urmează derby-ul cu Petrolul, care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. FC Voluntari deschide etapa a 5-a în deplasare cu FC U Craiova 1948.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și