Închide meniul

Ianis Hagi a devenit „Messi din Carpaţi”! Presa internaţională l-a lăudat pe tricolor înainte de EURO 2024

Publicat: 31 mai 2024, 21:39

Reclamă
Ianis Hagi a devenit „Messi din Carpaţi! Presa internaţională l-a lăudat pe tricolor înainte de EURO 2024

Ianis Hagi este "Messi din Carpaţi"! Presa internaţională l-a lăudat tricolor înainte de EURO 2024

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

Ianis Hagi a devenit „Messi din Carpaţi”, potrivit presei din străinătate. Înainte de EURO 2024, internaţionalul român de 25 de ani a fost analizat de cei de la onefootball.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a contribuit din plin la calificarea României la EURO 2024, el marcând golul decisiv care ne-a trimis la turneul final, în meciul cu Israrel, din preliminarii.

Ianis Hagi a devenit „Messi din Carpaţi”! Presa internaţională l-a lăudat pe tricolor înainte de EURO 2024

„Messi din Carpaţi” este titlul articolului în care este prezentat Ianis Hagi. Jucătorul celor de la Rangers, care a evoluat sezonul trecut sub formă de împrumut la Deportivo Alaves, a fost lăudat, chiar dacă autorii materialului au recunoscut că internaţionalul român nu a avut un sezon memorabil:

„Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe Hagi, este una dintre marile speranțe ale echipei naționale a României pentru Euro 2024.

Ianis Hagi s-a născut în Turcia în 1998. La acea vreme, tatăl său uimea deja cu fotbalul său și se afla într-una dintre cele mai bune perioade ale sale la clubul turc Galatasaray.

Reclamă
Reclamă 4

În prezent, Ianis este deținut de Rangers din Scoția. În acest sezon a fost împrumutat la Deportivo Alaves, prima sa experiență în Spania. Sezonul său nu a fost cel mai memorabil din punct de vedere numeric, el reușind să marcheze doar în două rânduri. Ambele goluri au fost marcate împotriva lui Deportivo Murcia, o echipă regională, în prima rundă a Cupei Regelui pentru Deportivo Alaves, care s-a impus în cele din urmă cu 0-10.

El a ajuns la Alaves pentru a acoperi postul de playmaker, deși avea opțiuni și pe banda dreaptă. A fost o achiziție interesantă nu doar datorită calităților sale la loviturile de departajare și a șutului său excelent, ci și pentru că fusese un jucător cu sezoane destul de remarcabile la Rangers și jucase în competițiile europene”, au scris cei de la onefootball.com.

Capitolul la care Ianis îl depăşeşte pe Gică Hagi

Ioan Andone a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi şi a declarat că fiul „Regelui” îşi depăşeşte tatăl la capitolul ambiţie. Acesta este convins că Ianis va da totul în meciurile României de la EURO 2024, mărturisind că intrnaţionalul român are capacitatea de a decide singur un meci.

Reclamă

De asemenea, întrebat despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi la Galatasaray, Ioan Andone a transmis că l-ar vedea pe acesta la echipa la care tatăl lui a scris istorie.

„El are o ambiţie, îl depăşeşte pe Gică, pe taică-su la ambiţie. Vine după o perioadă grea, în care a stat un an de zile pe margine. El e un jucător pe care poţi să-l bagi în minutul 60 şi să-ţi câştige meciul. E un băiat inteligent, care sigur va da totul, cum a dat mereu când a fost la naţională. Şi cred că e şi momentul lui acum. Numele pe care-l poartă e greu.

(N.r. Îl vedeţi la Galatasaray) Cea mai bună perioadă din istoria lui Galatasaray a fost cu Gică Hagi acolo. Ianis e născut acolo. Îl vad, cum să nu!”, a declarat Ioan Andone, pentru AntenaSport.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și