Închide meniul
EXCLUSIV

Capitolul la care Ianis îl depăşeşte pe Gică Hagi! Ioan Andone, verdict despre fiul „Regelui”: „E momentul lui!”

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2024, 20:43

Reclamă
Capitolul la care Ianis îl depăşeşte pe Gică Hagi! Ioan Andone, verdict despre fiul „Regelui: „E momentul lui!

Capitolul la care Ianis îl depăşeşte pe Gică Hagi

Gică Hagi şi Ianis Hagi/ Colaj Profimedia

Ioan Andone a dezvăluit capitolul la care Ianis Hag îl depăşeşte pe tatăl lui, Gică Hagi. Fostul antrenor al lui Dinamo a declarat că Ianis are mai multă ambiţie, faţă de tatăl lui, fiind convins că acesta va avea evoluţii solide la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a început antrenamentele alături de echipa naţională, fiind convocat de Edi Iordănescu în lotul preliminar pentru EURO 2024. Duelul amical al României cu Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, pe 7 iunie.

Capitolul la care Ianis îl depăşeşte pe Gică Hagi

Ioan Andone a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi şi a declarat că fiul „Regelui” îşi depăşeşte tatăl la capitolul ambiţie. Acesta este convins că Ianis va da totul în meciurile României de la EURO 2024, mărturisind că intrnaţionalul român are capacitatea de a decide singur un meci.

De asemenea, întrebat despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi la Galatasaray, Ioan Andone a transmis că l-ar vedea pe acesta la echipa la care tatăl lui a scris istorie.

„El are o ambiţie, îl depăşeşte pe Gică, pe taică-su la ambiţie. Vine după o perioadă grea, în care a stat un an de zile pe margine. El e un jucător pe care poţi să-l bagi în minutul 60 şi să-ţi câştige meciul. E un băiat inteligent, care sigur va da totul, cum a dat mereu când a fost la naţională. Şi cred că e şi momentul lui acum. Numele pe care-l poartă e greu.

Reclamă
Reclamă

(N.r. Îl vedeţi la Galatasaray) Cea mai bună perioadă din istoria lui Galatasaray a fost cu Gică Hagi acolo. Ianis e născut acolo. Îl vad, cum să nu!”, a declarat Ioan Andone, pentru AntenaSport.

Galatasaray începe asaltul pentru transferul lui Ianis Hagi

Galatasaray începe asaltul pentru transferul lui Ianis Hagi. Presa din Turcia anunţă că formaţia din Istanbul nu şi-a luat gândul de la fiul „Regelui” şi e gata să-i facă o ofertă oficială lui Rangers, pentru a obţine semnătura sa.

Turcii de la fanatik.com.tr au oferit noi detalii despre viitorul lui Ianis Hagi. Aceştia notează că internaţionalul român urmează să se despartă de Rangers, iar Galatasaray este pe urmele sale.

Reclamă

Nu este pentru prima dată când turcii anunţă transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray, după ce s-a zvonit acest fapt şi în urmă cu câteva luni. Sursa citată anterior mai menţionează că Okan Buruk, antrenorul campioanei Turciei, îşi face planurile pentru sezonul următor, iar pe lista de transferuri este şi fiul „Regelui”, care a scris istorie la Galatasaray.

„Galatasaray ar putea interveni din nou pentru transferl talentatului tânăr, care s-a născut în Turca şi are, de asemenea, şi cetăţenie turcă”, notează sursa menţionată mai sus, care titrează: „Veşti bune pentru Galatasaray. Rangers îl dă afară pe Ianis”.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și