Închide meniul
Video

Ianis Hagi a răsuflat uşurat, după România – Kosovo 2-0: „Ne câştigăm meciurile şi suntem la EURO!”

Viviana Moraru Publicat: 13 septembrie 2023, 1:01 / Actualizat: 13 septembrie 2023, 9:29

Reclamă

Ianis Hagi, dezvăluiri despre talentul nativ care l-a ajutat în carieră

Ianis Hagi, în timpul unui interviu pentru Antena 1

Ianis Hagi a răsuflat uşurat, după ce România a învins-o pe Kosovo cu scorul de 2-0. Mijlocaşul de la Alaves s-a declarat bucuros de rezultatul obţinut de „tricolori”, pe Arena Naţională, în duelul care s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins-o cu 2-0 pe Belarus, graţie golurilor marcate de Nicolae Stanciu şi Valentin Mihăilă, pe final de joc. „Tricolorii” au revenit pe locul secund în grupa de calificare la EURO 2024.

Ianis Hagi a răsuflat uşurat, după România – Kosovo 2-0

Ianis Hagi a dezvăluit că a trăit la intensitate maximă duelul cu Kosovo. Fiul „Regelui” a declarat că meciul de pe Arena Naţională a fost unul neobişnuit, după incidentele cauzate de suporteri, şi după golurile marcate de „tricolori” pe final de meci.

De asemenea, Hagi Jr. este de părere că România a meritat cele trei puncte, declarând că echipa naţională a dominat-o pe Kosovo. Mijlocaşul celor de la Alaves susţine că „tricolorii” depind doar de ei pentru a se califica la EURO, având în vedere că după ultimele rezultate din grupă, rămân pe locul secund.

În privinţa criticilor, Ianis Hagi a declarat că aceste aspecte fac parte din fotbal. Mijlocaşul a declarat că jucătorii naţionalei sunt supuşi la o presiune imensă, însă încearcă să facă fanii fericiţi.

Reclamă

„(Reporter: Cum ai avut pulsul după meci?) Adrenalina a fost la maximum, vă daţi seama. Un meci neobişnuit şi este bine că timp de 120-140 de minute, cât s-a jucat, cât am stat, am fost concentraţi. Din primul până în ultimul minut. Cred că am dominat tot meciul şi echipa cea mai bună a câştigat în această seară.

La 24 de ani, când eşti la echipa naţională, încerci să dai totul. Viaţa de fotbalist e scurtă, asta am învăţat-o de la tata. Să trăiesc la maximum fiecare secundă de la echipa naţională. Când sunt pe teren, încerc să îi ajut pe teren, când sunt în afara terenului încerc să îi ajut cu experienţa pe care o am, de unde am fost. Şi la final să câştigăm şi asta am făcut.

Sincer nici nu vreau să discut despre acest subiect (n.r. incidentele). Din primul până în ultimul minut, suporterii au fost 150 de minute. Am avut situaţia sub control din primul până în ultimul minut. Echipa cea mai bună a câştigat, asta este cel mai important. Toată lumea a văzut că am dominat, nu are rost să discutăm despre alte subiecte. Suntem la fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Am aflat acum că a câştigat Israel. Sincer să fiu, noi suntem pe locul 2. Ne câştigăm meciurile şi suntem la EURO.

Criticile fac parte din fotbal, din sport. La echipa naţională nu este uşoară viaţa. Sunt 26 cei mai buni jucători din România. Să ducem la presiune. Presiunea nu este uşoară, este grea. Sunt 50.000 de oameni în tribună şi alţi 20 de milioane acasă care te judecă. Şi noi, şi generaţia trecută, şi generaţia lui tata şi generaţia din anii 70 a avut presiune. La naţională trebuie să aducem rezultate şi de asta trebuie să fie conştientă fiecare persoană din vestiar”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru Antena 1.

Ianis Hagi, despre transferul la Alaves: „Mi-am dorit de mic să joc în Spania”

Ianis Hagi a oferit declaraţii, după victoria României cu Kosovo, şi despre transferul la Alaves. Fiul „Regelui” a declarat că a ajuns într-unul dintre cele mai bune campionate din lume. Acesta mai susţine că încă de când era copil, îşi dorea să evolueze în Spania, acolo unde a evoluat şi tatăl său, Gică Hagi.

Transferul la Alaves, am ajuns în campionatul cel mai bun din lume. Nu cel mai bogat, cel mai bun din lume. Unde se joacă cel mai frumos fotbal. Spaniolii au câştigat în ultimii 15 ani şi la fotbal feminin, şi la fotbal masculin. Peste tot au fost campioni europeni şi mondiali.

Am ajuns în campionatul în care mi-am dorit de mic copil să joc. Acum mingea e la piciorul meu şi aştept să ajung în Spania să joc. Cred că aţi văzut pe teren motivaţia şi ambiţia mea”, a mai spus Ianis Hagi, pentru Antena 1.

România – Kosovo, întrerupt din cauza torţelor şi a mesajelor afişate de români

Duelul dintre România şi Kosovo a fost întrerupt din cauza torţelor şi a mesajul afişate de suporterii români! Fanii „tricolorilor” au aruncat materiale pirotehnice pe teren, şi au început să scandeze împotriva kosovarilor.

În minutul 18 al partidei de pe Arena Naţională, fanii naţionalei României au început să arunce torţe pe teren. Arbitrul a luat imediat decizia de a întrerupe partida.

Reclamă

Suporterii „tricolorilor” au afişat mesaje împotriva statului Kosovo şi au început să scandeze „Serbia, Serbia”, cu privire la disputa dintre cele două ţări.

Mesajul cu conotaţie puternică pentru statul Kosovo a rămas afişat în peluza României, astfel că arbitrul a luat decizia de a trimite jucătorii la tribune, după câteva minute de întrerupere.

Nicolae Stanciu a încercat să calmeze spiritile din peluza fanilor României, însă suporterii nu s-au liniştit. „Meciul acesta nu trebuia să aibă loc”, a fost mesajul pe care Stanciu l-a primit de la unul dintre fanii României. Şi în timpul intonării imnului statului Kosovo, suporterii au început să scandeze „Serbia, Serbia”.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și