Închide meniul

Singurul fan al României fericit după meciul cu Liechtenstein! Ianis Hagi i-a făcut cadoul perfect!

Reclamă

Publicat: 14 noiembrie 2021, 22:13 / Actualizat: 14 noiembrie 2021, 23:50

Singurul fan al României fericit după meciul cu Liechtenstein! Ianis Hagi i-a făcut cadoul perfect!

Singurul fan al României, fericit după meciul cu Liechtenstein!

Antena Sport

Update 22:13: Fanul şi-a primit tricoul de la Ianis Hagi, cel care a făcut gestul uriaş, chiar dacă România a pierdut calificarea la CM 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, așteptat cu sufletul la gură de suporterii naționalei

Ianis Hagi a fost așteptat cu sufletul la gură în tribunele de pe ”Rheinpark Stadion”. Un tânăr suporter al naționalei a avut un mesaj special pentru favoritul său. Cu ajutorul tatălui, acesta a afișat un mesaj în care îi cere tricoul de joc.

”Ianis Hagi, îmi dai tricoul tău? Te rog”, a fost mesajul tânărului suporter al naționalei.

Suporterii naționalei, mesaj pentru Ianis Hagi
Suporterii naționalei, mesaj pentru Ianis Hagi

Acesta nu ar fi primul moment cu superstarul lui Rangers în prim plan. În minutul 79 al meciului tur cu Liechtenstein, după ce a fost schimbat, Ianis Hagi i-a dăruit tricoul său de joc unui alt copil. Puștiul se afla în tribunele Arenei Naționale cu un mesaj pe care scria: „Ianis, îmi dai tricoul te rog?”.

Reclamă
Citește și:

Ianis Hagi, mesaj pentru contestatari după România – Islanda 0-0

România – Islanda 0-0. Tricolorii nu au reușit să câștige marele meci din Ghencea și nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj. Ianis Hagi a fost protagonistul celei mai mari ocazii a meciului, în minutul 85, când a șutat în bară, de la distanță.

Am ratat, n-am marcat, am scos doar un punct. Pentru o calificare crezi că e dezamăgirea mică? (n.r. – mai crezi la baraj?) Clar, mergem să câștigăm în Liechtenstein și depindem de alții.

Ce înseamnă să gestionăm? Întreb. Staff-ul tehnic și-a făcut datoria. S-a ratat mult, dădeam două goluri și nu mai vorbeam dacă s-a pus presiune pe noi. Când vorbim de fotbal trebuie să fim concreți. N-am marcat, am lovit bara, ce să facem.

Reclamă 4 / 0/3

Asta e total altă treabă, una e să faci egal că n-ai reușit să dai gol si alta e mentalitatea grupului. Eu n-am niciun dubiu. Naționala e pe un trend ascendent. Cred asta pentru că am făcut semifinală la CE de tineret acum doi ani. Eu am 23 de ani, ceilalți au 22, 21. Avem o generație talentată, am demonstrat asta, cu vârf și îndesat, nu trebuie să uitați asta”, a spus Ianis Hagi, după meci.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și