Închide meniul

Ianis Hagi, decisiv în România – Lituania! Fiul lui Gică Hagi a scos un penalty sub ochii tatălui său în finalul partidei

Bogdan Stănescu Publicat: 9 septembrie 2024, 23:40

Reclamă
Ianis Hagi, decisiv în România – Lituania! Fiul lui Gică Hagi a scos un penalty sub ochii tatălui său în finalul partidei

Ianis Hagi, decisiv în România - Lituania! Fiul lui Gică Hagi a scos un penalty

Ianis Hagi şi Mircea Lucescu / Hepta

Ianis Hagi a fost decisiv în România – Lituania! La fel ca în meciul cu Slovacia de la EURO 2024, fiul lui Gică Hagi a reuşit să scoată o lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 84 al partidei, Ianis Hagi a căzut în careu în urma unui contact cu un adversar. Centralul a decis, după consultarea VAR, că a fost lovitură de la 11 metri.

Ianis Hagi, decisiv în România – Lituania! Fiul lui Gică Hagi a scos un penalty sub ochii tatălui său în finalul partidei

Gică Hagi, alături de ceilalţi membri ai familiei Hagi, au privit momentul în care Ianis Hagi a reuşit să scoată lovitura de la 11 metri. Ianis Hagi a fost introdus pe teren în minutul 70.

Răzvan Marin, care este executantul obişnuit al loviturilor de la 11 metri la naţionala României, a transformat fără probleme penalty-ul.

Penalty-ul pentru România a venit după ce Lituaniei i s-a anulat un gol, tot cu VAR.

Reclamă
Reclamă

Antanavicius înscrisese cu o lovitură de cap, dar imaginile de pe monitorul VAR i-au arătat centralului că l-a faultat pe portarul Ştefan Târnovanu.

Ulterior, Mitriţă, jucător introdus pe teren în acelaşi moment cu Ianis Hagi, a marcat golul 3 al naţionalei în meciul cu Lituania.

Ce spunea Mircea Lucescu înainte de România – Lituania 3-1

„Trebuie să reuşim să ne recuperăm. Să uităm de victoria pe care am obţinut-o să rămânem cu acelaşi entuziasm şi cu aceeaşi motivaţie. Să nu uităm că Lituania în 2010 a câştigat cu 3 la 0 la Bucuresti. Era vremea lui Piţurcă. Jucau şi Contra şi Rădoi şi Săpunaru şi era o echipa bună, Tamaş. O echipa imprevizibilă care îşi foloseşte la maxim calităţile pe care le are, acelea fizice şi de organizare a jocului, foarte disciplinaţi foarte atenţi ca toţi cei care nu au o tehnică aparte.

Reclamă

Ei merg pe calităţile fizice şi din punctul ăsta de vedere sunt foarte periculoşi. Toate echipele se pregătesc foarte serios fiind un prim pas spre calificările Mondiale, e adevărat, dar e nevoie să câştigi ca să obţi încredere pentru celelelate meciuri

Cu siguranţă că trebuie să fie nişte schimbări pentru că timpul e foarte scurt, nu scurt, foarte scurt. de refacere şi noaptea o jumate pierdută la orele la care se joacă acum.

Mă aştept ca lumea să vină cu entuziasm la acest meci şi cu o participare efectivă la fiecare moment al jocului pentru ca băieţii au fost obişnuiţi în felul acesta şi aş vrea să duca mai departe această tradiţie”, a spus Mircea Lucescu, la primasport.ro.

Mircea Lucescu, mesaj tranşant despre Ianis Hagi: „Are un handicap enorm faţă de ceilalţi”

Mircea Lucescu a avut un mesaj tranşant despre Ianis Hagi la conferinţa de presă de dinainte de meciul România – Lituania.

I-aţi simţit pe anumiţi jucători care au venit la echipa naţională cu o anumită presiune. Mă refer la un Ianis Hagi, la Mitriţă?” Păi sigur că este. Viaţa lor de zi cu zi (n.r.: de fotbalişti)… E o viaţă scurtă, 8-9 ani. În aceşti 8-9 ani trebuie să dea absolut totul şi pentru ei, şi pentru ceilalţi.

Pentru ei ca sportivi şi pentru ceilalţi, generaţiile următoare, ca eficienţă economică, pentru că şi asta e foarte important. E normal să fie (n.r.: presiune).

Cel mai greu, într-adevăr, pentru un jucător este când nu joacă. Sper ca prezenţa la echipa naţională să îi stimuleze, mai ales în raportul pe care îl au cu mine, sunt convins că vor şti să aprecieze prezenţa lor la echipa naţională. Şi eforturile pe care trebuie să le facă. Şi nu numai prezenţa, ci şi eficienţa.

Să ne aşteptăm să îl vedem pe Ianis Hagi încă din primul minut? Pe Chipciu în lot? Nu trebuie să vă aşteptaţi la nimic. Încă nu am decis. Sigur că el (n.r.: Ianis Hagi) are un handicap enorm faţă de ceilalţi, lipsa de minute la nivelul competiţiei, nu la nivelul antrenamentului. Niciun antrenament nu seamănă cu un joc. Important e că e aici, că şi-a dorit să fie aici şi sunt convins că va fi în continuare”, a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:43 10 sept.

Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta”

0:16 10 sept.

EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său

0:10 10 sept.

EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine”

0:08 10 sept.

EXCLUSIVNicolae Stanciu, cu gândul la World Cup 2026 după România – Lituania 3-1: „Acolo vrem să ajungem!”

23:50

UPDATEOFICIAL! Alexandru Cicâldău a fost prezentat de Universitatea Craiova: „Leul s-a întors pentru visul comun: titlul!”

23:46

Franța – Belgia 2-0. Cipru – Kosovo 0-4, în grupa României din Nations League. Rezultatele serii

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 4 Miza uriaşă a meciului România – Lituania! Drumul spre Mondialul din 2026 poate deveni mai uşor 5 Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi” 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și