Închide meniul

Ianis Hagi, dezvăluiri despre talentul nativ care l-a ajutat în carieră: „Le văd cu 2-3 secunde înainte să se întâmple”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2023, 16:32

Reclamă
Ianis Hagi, dezvăluiri despre talentul nativ care l-a ajutat în carieră: „Le văd cu 2-3 secunde înainte să se întâmple

Ianis Hagi, dezvăluiri despre talentul nativ care l-a ajutat în carieră

Ianis Hagi, în timpul unui interviu pentru Antena 1

Ianis Hagi a venit cu dezvăluiri despre talentul nativ care l-a ajutat în carieră. Mijlocaşul de 24 de ani de la Deportivo Alaves asigură că tatăl său, Gică Hagi, a avut un rol uriaş în ascensiunea pe care a avut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul liderului Generaţiei de Aur a oferit detalii despre calitatea principală pe care o are din naştere. Ianis Hagi a vorbit despre modul în care a ajuns să îşi vadă visul împlinit şi să joace în La Liga.

Ianis Hagi, dezvăluiri despre talentul nativ care l-a ajutat în carieră

Ianis este gata să ajute naţionala României. A fost convocat de Edi Iordănescu pentru „dubla” din preliminariile EURO 2024. România o va întâlni pe Belarus pe 12 octombrie, de la 21:45, în deplasare şi pe Andorra pe 15 octombrie, acasă, tot de la 21:45. Belarus – România e transmis LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Nativ, în mod cert, viziunea în teren. Sunt chestii pe care le văd, le simt natural, nu aș fi putut niciodată prin antrenament să ajung să le văd cu 2-3 secunde înainte să se întâmple. Iar prin muncă, sigur, partea fizică. Nu m-am născut un atlet, a trebuit să devin unul. Să trag de mine. De când am debutat în fotbal până azi a trebuit să pun 12 kilograme pe mine, să îmi cresc mult capacitatea aerobă… Un drum al muncii, repetiției, antrenamentelor.

Eu nu cred că există vreun drum spre succes pe care să scrie “Acces General”. Tocmai de-aceea contează așa mult ca fiecare copil și părinte să accepte că nu sunt rețete, drumul fiecăruia se construiește din decizii personale. Fotbalul nu e matematică! Cel mai bun exemplu, naționala U21 de la EURO 2019. Colectiv, am avut un succes istoric la acel nivel de vârstă pentru fotbalul nostru. Dar, individual, fiecare venea de pe drumul lui. Unii erau de 12 ani în străinătate, alții jucaseră doar în țară, unul activase la un singur club până atunci, altul schimbase poate 4-5 echipe…„, a declarat Ianis Hagi la prosport.ro.

Reclamă

Adus de la Rangers, Ianis Hagi a jucat în cinci meciuri pentru Alaves. A fost aproape să înscrie primul său gol la noua sa echipă chiar etapa trecută, în confruntarea cu Osasuna. A semnat atunci o ratare uriaşă.

Lotul României pentru dubla cu Belarus şi Andorra

Printre surprizele selecţionerului Edi Iordănescu se numără convocarea lui Florin Niţă, Denis Drăguş şi Louis Munteanu.

PORTARI

Reclamă 4 / 0/3

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 5/0), Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 12/1), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 9/0), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 21/1), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 30/2), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0);

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 2/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 48/2), Nicolae Stanciu (Damac FC | Arabia Saudită, 62/13), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 32/4), Darius Olaru (FCSB, 13/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 11/1), Dennis Man (Parma | Italia, 19/6), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 27/2), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 14/4), Florinel Coman (FCSB, 9/0);

ATACANȚI

Denis Alibec (Muaither | Qatar, 33/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 5/2), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0), Louis Munteanu (Farul Constanța, 0/0).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și