Închide meniul

Ianis Hagi i-a impresionat pe scoţieni cu gestul său de la finalul meciului cu Irlanda de Nord! Reacţia presei din Scoţia

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 martie 2024, 17:30

Ianis Hagi i-a impresionat pe scoţieni cu gestul său de la finalul meciului cu Irlanda de Nord! Reacţia presei din Scoţia

Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori

Ianis Hagi, la finalul unui meci al României/ Profimedia Images

Ianis Hagi i-a impresionat pe scoţieni cu gestul său de la finalul meciului cu Irlanda de Nord! Fiul lui Gică Hagi i-a văzut pe suporterii lui Rangers după încheierea partidei cu Irlanda de Nord şi a mers la ei să îi salute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Scoţia a relatat despre acest gest foarte frumos al lui Ianis Hagi. Recent, fiul lui Gică Hagi a spus că şi-ar dori să rămână în LaLiga. Împrumutul lui la Alaves expiră în vară, iar în mod normal Ianis ar trebui să se întoarcă la Rangers.

Ianis Hagi i-a impresionat pe scoţieni cu gestul său de la finalul meciului cu Irlanda de Nord! Reacţia presei din Scoţia

Hagi a văzut câțiva fani ai lui Rangers în peluza oaspeților și s-a asigurat că se duce la ei să îi vadă. Hagi a bătut palma cu aceștia și i-a numit ‘legende’, spre deliciul celor din grup. 

A fost prilejul lui Ianis de a le oferi un moment plăcut fanilor lui Rangers. Momentul vine după ce mijlocașul ofensiv a lăsat de înțeles că viitorul său va fi departe de Glasgow, mai precis în Spania”, au scris jurnaliştii de la footballscotland.co.uk.

Ianis Hagi a postat şi el pe reţelele sociale un videoclip cu momentul în care i-a salutat pe fanii nord-irlandezi. Fanii nu au uitat de perioada petrecută de acesta la Rangers.

Reclamă

„Iubirea şi aprecierea voastră sunt unice. Sunt atât de recunoscător să fiu în această poziţie şi nu voi uita niciodată aprecierea voastră. Odată un „Ger”, mereu un „Ger”. Oricând, oriunde. Să aveţi o călătorie în siguranţă înapoi acasă şi ne revedem curând”, a transmis Ianis Hagi, pe contul lui oficial de Instagram.

În următorul meci amical, România se va duela cu Columbia, la Madrid. Partida se va disputa marţi, de la ora 21:30, şi va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu, mesaj direct pentru Ianis Hagi după România – Irlanda de Nord 1-1

Edi Iordănescu a anunţat că Horaţiu Moldovan va fi titular cu Columbia, chiar pe Wanda Metropolitano, stadionul echipei sale de club. De asemenea, Edi Iordănescu a avut şi un mesaj direct pentru Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Un test foarte util pentru noi, pentru staff, pentru echipă. Ne aşteptam ca adversarul să fie foarte arţăgos. M-am bucurat că au tratat foarte serios meciul. Nu am ce să reproşez echipei. Nu e o surpriză pentru că am avut un joc dificil din toate punctele de vedere. Singurul reproş pentru ei e că au fragmentat jocul şi au tras foarte mult de timp. Ne doream să avem mai multă cursivitate. Cu siguranţă că nu puteam să jucăm cu aceeaşi echipă. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să fie foarte clară strategia. Au fost lucruri care nu au funcţionat.

Vor mai fi schimbări, vom vedea şi alţi băieţi la lucru. Se simte cine are meciuri în picioare. La nivel european, e foarte greu fără jocuri în picioare. Nu ne-am văzut de 3 luni şi jumătate. Au fost şi anumite momente că nu au fost clare. Am vrut să îi dăm minute şi lui Niţă. Trebuia să alegem cu cine să începem acum şi cu cine să începem cu Columbia. Am ales să începem cu Niţă acum şi să începem cu Moldovan în Spania, pe stadionul echipei sale, să fie sub lupa lor. La fel şi cu Raţiu.

Nu poţi cu jucători care nu joace săptămâni întregi să joci două meciuri în 4 zile. Vor fi şi alte schimbări, în toate compartimentele. A intrat bine Ianis Hagi. Trebuie să meargă şi să se impună, să se lupte pentru poziţia lui. Poate trebuie să aibă şi o discuţie la nivelul clubului pentru că ştiu că nu e prima dată când l-au ofertat. Are nevoie de puţin sprijin şi mai multe minute. Avem probleme. Tragem linie după ce terminăm campionatele şi vedem cât vor evolua în perioada următoare„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și