Închide meniul

Ianis Hagi, mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2024, 19:54

Ianis Hagi, mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională

Ianis Hagi, mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională

Ianis Hagi, la finalul unui meci al României/ Profimedia

Ianis Hagi a transmis un mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională, după meciul amical al României cu Irlanda de Nord. Acesta a postat un scurt mesaj şi a transmis că îi va revedea curând pe aceştia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a început ca rezervă duelul cu Irlanda de Nord, fiind trimis în teren de Edi Iordănescu în minutul 75, în locul lui Dennis Man. „Tricolorii” au remizat, scor 1-1, în primul meci de pregătire înainte de EURO 2024.

Ianis Hagi, mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională

La duelul dintre România şi Irlanda de Nord, au fost prezenţi pe Arena Naţională aproximativ 300 de fani ai naţionalei oaspete. La finalul meciului, jucătorii nord-irlandezi au mers să-şi salute suporterii, care l-au chemat la salut şi pe fiul „Regelui”.

La o zi distanţă după meci, Ianis Hagi a postat un videoclip cu momentul în care i-a salutat pe fanii nord-irlandezi, fani care nu au uitat de perioada petrecută de acesta la Rangers.

Fiul „Regelui” s-a declarat recunoscător pentru momentul petrecut pe Arena Naţională, şi a transmis că se va revedea curând cu fanii lui Rangers, semn că îşi doreşte din nou să evolueze la formaţia de pe Ibrox.

Reclamă

„Iubirea şi aprecierea voastră sunt unice. Sunt atât de recunoscător să fiu în această poziţie şi nu voi uita niciodată aprecierea voastră. Odată un „Ger”, mereu un „Ger”. Oricând, oriunde. Să aveţi o călătorie în siguranţă înapoi acasă şi ne revedem curând”, a transmis Ianis Hagi, pe contul lui oficial de Instagram.

În următorul meci amical, România se va duela cu Columbia, la Madrid. Partida se va disputa marţi, de la ora 21:30, şi va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu, mesaj direct pentru Ianis Hagi după România – Irlanda de Nord 1-1

Edi Iordănescu a anunţat că Horaţiu Moldovan va fi titular cu Columbia, chiar pe Wanda Metropolitano, stadionul echipei sale de club. De asemenea, Edi Iordănescu a avut şi un mesaj direct pentru Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Un test foarte util pentru noi, pentru staff, pentru echipă. Ne aşteptam ca adversarul să fie foarte arţăgos. M-am bucurat că au tratat foarte serios meciul. Nu am ce să reproşez echipei. Nu e o surpriză pentru că am avut un joc dificil din toate punctele de vedere. Singurul reproş pentru ei e că au fragmentat jocul şi au tras foarte mult de timp. Ne doream să avem mai multă cursivitate. Cu siguranţă că nu puteam să jucăm cu aceeaşi echipă. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să fie foarte clară strategia. Au fost lucruri care nu au funcţionat.

Vor mai fi schimbări, vom vedea şi alţi băieţi la lucru. Se simte cine are meciuri în picioare. La nivel european, e foarte greu fără jocuri în picioare. Nu ne-am văzut de 3 luni şi jumătate. Au fost şi anumite momente că nu au fost clare. Am vrut să îi dăm minute şi lui Niţă. Trebuia să alegem cu cine să începem acum şi cu cine să începem cu Columbia. Am ales să începem cu Niţă acum şi să începem cu Moldovan în Spania, pe stadionul echipei sale, să fie sub lupa lor. La fel şi cu Raţiu.

Nu poţi cu jucători care nu joace săptămâni întregi să joci două meciuri în 4 zile. Vor fi şi alte schimbări, în toate compartimentele. A intrat bine Ianis Hagi. Trebuie să meargă şi să se impună, să se lupte pentru poziţia lui. Poate trebuie să aibă şi o discuţie la nivelul clubului pentru că ştiu că nu e prima dată când l-au ofertat. Are nevoie de puţin sprijin şi mai multe minute. Avem probleme. Tragem linie după ce terminăm campionatele şi vedem cât vor evolua în perioada următoare„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și