Închide meniul
NEWS ALERT

Ianis Hagi nu poate juca împotriva Macedoniei de Nord! Şi al doilea test Covid-19 este pozitiv. Ce se întâmplă cu ceilalţi jucători care erau în izolare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2021, 22:46 / Actualizat: 8 septembrie 2021, 0:13

Ianis Hagi nu poate juca împotriva Macedoniei de Nord! Şi al doilea test Covid-19 este pozitiv. Ce se întâmplă cu ceilalţi jucători care erau în izolare

Ianis Hagi, al doilea test PCR pozitiv

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fiul „Regelui” riscă să rămână 10 zile în izolare la Skopje, în cazul în care nu va fi adus în ţară cu un avion privat. Chiar şi aşa va rămâne carantinat până va scăpa de boală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, două teste pozitive înainte de Macedonia de Nord – România

Mirel Rădoi a primit şi o veste bună. Se va putea baza pe cei trei jucători consideraţi contacţi direcţi ai lui Ianis Hagi. Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu pot fi titularizaţi în disputa din grupa J.

Astăzi, în jurul prânzului, cu o zi înaintea meciului cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi a primit rezultat pozitiv la testul rapid efectuat de staff-ul medical al naționalei în urma unor ușoare dureri de cap resimțite de fotbalist. Din păcate, rezultatul testului PCR efectuat ulterior confirmă situația. În aceste condiții, Ianis nu va fi disponibil pentru meciul de mâine și rămâne în izolare. Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până azi la această acțiune a naționalei.

Colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au intrat de la prânz în izolare deși la testarea rapidă rezultatele lor au fost negative. Au ratat și antrenamentul oficial din această seară. Au efectuat testul PCR potrivit normelor din Macedonia de Nord și, în cazul tuturor, rezultatele negative s-au confirmat. Astfel, cei trei sunt disponibili pentru mâine.

LUPTĂM ÎMPREUNĂ! Și mai puternici, și mai uniți! Mergem spre Mondial!„, se anunţă pe frf.ro.

Reclamă

Ianis Hagi şi Dorin Rotariu au fost scoşi din lotul României

Mirel Rădoi are probleme cu repetiţie. Dorin Rotariu a fost scos din lot, înaintea meciului cu Islanda, după a ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Au 4-5 teste PCR făcute, atât Dorin Rotariu, cât şi Ianis Hagi, din păcate nu ştim de unde a apărut această problemă la ambii jucători. Am început această acţiune cu 26 de jucători şi în seara asta suntem 17 la antrenament. Jucătorii pe care îi chemăm nu sunt doar pentru a completa lotul, ci sunt jucători pe care noi ne bazăm.

Antrenamentele tactice le facem cu toţi pe aceleaşi poziţii sau îi schimbăm pe poziţii pe care credem noi că pot să activeze. Sunt sigur că cine va intra în locul lui Ianis, dacă Ianis era titular, ştie ce are de făcut. Aş vrea ca acest moment să ne facă să înţelegem că trebuie să fim mai puternici acum, pentru că mâine ne aşteaptă o partidă în care pe noi, după calcule, un egal ne ţine în viaţă, pe Macedonia de Nord, nu„, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

România întâlneşte, miercuri, de la ora 21.45, în deplasare, reprezentativa Macedoniei de Nord, în etpa a VI-a a Grupei J a Cupei Mondiale din 2022. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și