Închide meniul

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi în Macedonia. Riscă să rămână zece zile blocat la Skopje! Emoţii mari pentru fiul „Regelui”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2021, 21:04

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi în Macedonia. Riscă să rămână zece zile blocat la Skopje! Emoţii mari pentru fiul „Regelui

Ianis Hagi

Profimediaimages

Jucătorul convocat de la Rangers s-a simţit rău, dar a avut rezultat negativ la testarea de duminică seara. Din păcate, situaţia s-a schimbat cu o zi înaintea de meciului care are o miză uriaşă în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a aflat în Macedonia că are coronavirus

Ianis a intrat imediat în izolare şi a mai făcut un test PCR. La antrenamentul naţionalei nu au putut lua parte nici jucătorii care au stat la masă cu fiul „Regelui”, aceştia fiind consideraţi contacţi direct. Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu au fost testaţi din nou şi speră să primească un nou rezultat negativ.

Mi-a spus doctorul că jucătorii care au fost în contact direct cu Ianis, toţi trei, după testele rapide au fost negativi, aşteptăm şi rezultatul testelor PCR. Nu am avea mari probleme decât că nu vor efectua cu noi antrenamentul. Au un antrenament pregătit la hotel.

(n.r. – dacă puteau fi evitate cazurile de infectare) Nu avem cum, cel puţin noi, pentru că asta ar însemna să trimitem cu zece zile înaintea meciului jucătorii la echipele de club să-i testeze. Noi nu putem face asta, ca echipă naţională, ca federaţie. Au 4-5 teste PCR făcute, atât Dorin Rotariu, cât şi Ianis Hagi, din păcate nu ştim de unde a apărut această problemă la ambii jucători.

Am început această acţiune cu 26 de jucători şi în seara asta suntem 17 la antrenament. Jucătorii pe care îi chemăm nu sunt doar pentru a completa lotul, ci sunt jucători pe care noi ne bazăm„, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă

Cât poate sta Ianis Hagi în carantină la Skopje

Din infomaţiile AS.ro, oficialii Federaţiei din Macedonia au anunţat că, în cazul în care Ianis Hagi va primi un rezultat pozitiv şi la cel de-al doilea test, atunci va fi nevoit să rămână 10 zile în carantină la Skopje. Totuşi, ar putea părăsi ţara cu un avion privat, dar doar spre România. Ar continua să stea, acasă, în izolare.

Există şi varianta ca Ianis Hagi să fi avut un test fals pozitiv. Dacă rezultatul de dimineaţă va fi negativ, atunci mijlocaşul României ar putea fi pe teren împotriva Macedoniei de Nord. O situaţie similară este şi cu Cicâldău, Nedelcu şi Răzvan Marin. Totuşi, Ianis este singurul care a acuzat simptome de Covid-19.

Situaţia este cu repetiţie pentru Mirel Rădoi, care are din nou mari bătăi de cap. Şi Dorin Rotariu a fost testat pozitiv, înaintea meciului cu Islanda, şi a fost nevoit să plece din cantonamentul reprezentativei tricolore.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul făcut de FRF în privinţa lui Ianis Hagi

Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ.

Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei.

Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului„, a fost comunicatul celor de la FRF.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și