Închide meniul
Foto

Ianis Hagi, susţinere puternică la România – Bulgaria! Lângă cine a fost surprins Gică Hagi în Ghencea

Viviana Moraru Publicat: 4 iunie 2024, 22:16

Reclamă
Ianis Hagi, susţinere puternică la România – Bulgaria! Lângă cine a fost surprins Gică Hagi în Ghencea

Ianis Hagi, susţinere puternică la România - Bulgaria

Gică Hagi şi socrul lui Ianis Hagi/ Captură Prima TV

Ianis Hagi are parte de o susţinere puternică la duelul dintre România şi Bulgaria, din Ghencea. Toată familia fiului „Regelui” a fost surprinsă în tribunele arenei, în frunte cu Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se duelează cu Bulgaria, în penultimul test înainte de EURO 2024. Ultima partidă amicală pe care o vor disputa „tricolorii”, înainte de Campionatul European, va fi cu Liechtenstein. Meciul se va juca vineri şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:00.

Ianis Hagi, susţinere puternică la România – Bulgaria

În timpul intonării imnului României, camerele tv i-au surprins pe Gică Hagi şi pe Mircea Lucescu, în loja arenei din Ghencea.

„Regele” a fost surprins alături de cuscrul său, socrul lui Ianis Hagi, anume Dimciu-Palavoti Tănase (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Acesta este tatăl Elenei, cea care i-a devenit soţie „Prinţului” chiar în ziua de Crăciun, atunci când a avut loc cununia civilă. Cununia religioasă a fiului „Regelui” va avea loc în această vară, pe 14 iulie, în ziua finalei Campionatului European.

Pe parcursul meciului, şi Kira Hagi şi Elena, soţia lui Ianis, au fost surprinse în Ghencea. Cele două au avut-o alături şi pe Liliana, soţia „Regelui”. Acestea nu au avut însă şansa să-l vadă pe Ianis Hagi încă din primul minut pe teren.

Reclamă
Reclamă 4

Internaţionalul român a fost lăsat pe banca de rezerve de către Edi Iordănescu, pentru duelul cu Bulgaria. În atacul României au fost titularizaţi Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Mircea Lucescu a fost surprins în loja arenei din Ghencea alături de Anghel Iordănescu. În apropierea celor doi era şi Răzvan Burleanu, dar şi Marius Niculae şi Daniel Pancu, selecţionerul naţionalei U21 a României.

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a avut o apariție elegantă și a oferit câteva declarații la evenimentul la care au participat peste 400 de invitați.

Reclamă

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceștia au dat o petrecere pe cinste la un restaurant select din Nordul Bucureștiului.

La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

De asemenea, soacra lui Ianis Hagi i-a mai mărturisit fiicei sale că are de purtat ceva pe umeri, din momentul în care a ales să fie alături de fiul „Regelui”.

„(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi, conform iamsport.ro.

Socrul lui Ianis Hagi este un cunoscut om de afaceri din Constanța, pe nume Dimciu Palavoti Tănase. Și el a avut o apariție elegantă la cununia fiicei sale, fiind îmbrăcat într-un costum negru, cu cravată de aceeași culoare.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

20:53

„Nu va fi iubit” Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu! Motivul pentru care niciun conducător nu va avea liniște în Giulești

20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și