Închide meniul
EXCLUSIV

„Îi țin degetele încrucișate :)!” Edi Iordănescu, speriat de faptul că ar mai putea pierde un om de bază: „Mă nenoroceşte, dar sper să nu iasă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2022, 12:24

„Îi țin degetele încrucișate :)! Edi Iordănescu, speriat de faptul că ar mai putea pierde un om de bază: „Mă nenoroceşte, dar sper să nu iasă

Edi Iordănescu, speriat de faptul că ar mai putea pierde un om de bază

Hepta

Nicolae Stanciu a semnat recent cu Wuhan Three Towns, iar Tănase ar putea prinde și el un transfer în China. Chiar dacă a anunțat că jucătorii care pleacă acolo au ușile deschise la națională, Edi Iordănescu a recunoscut că îi va fi greu să-i urmărească. Selecționerul crede că nu se va putea folosi de ei în toate partidele, ținând cont de distanța pe care aceștia o au de parcurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Jucător cu o cultură bună tactică şi recunosc că îi ţin aşa degetele încrucişate să nu prindă contractul în China, că dacă prinde…după ce a prins Nicuşor şi pleacă şi el, pentru că ştiu că are ceva interes din China, mă nenoroceşte, dar sper să nu iasă”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Florin Tănase este dorit în China

Pentru Edi Iordănescu, Florin Tănase e un om oameni de bază a naționalei. Selecționerul speră ca Tănase să nu plece acum și să continue la FCSB. Iordănescu e convins că acesta poate juca și într-un campionat puternic din Europa.

Golgheterul din sezonul trecut al Ligii 1 are și acum un start bun. Tănase a marcat 11 goluri și le-a oferit colegilor cinci pase de gol. 5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Tănase, conform transfermarkt.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și