Închide meniul

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de Israel – România: ”Au fost probleme, foarte multe greșeli la anumiți jucători!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2022, 8:20

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de Israel – România: ”Au fost probleme, foarte multe greșeli la anumiți jucători!”

Edi Iordănescu este selecţionerul României

Edi Iordănescu, în timpul meciului amical România - Grecia / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ilie Dumitrescu l-a avertizat pe Edi Iordănescu înainte de confruntarea Israel – România. Fostul mare internațional este de părere că selecționerul mai are nevoie de timp pentru a-și implementa filosofia de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După România – Grecia 0-1, Edi Iordănescu a egalat un record negativ care data de 55 de ani. Mai precis, tehnicianul de 43 de ani a devenit primul selecționer al “tricolorilor” care pierde meciul de debut, pe teren propriu, după Angelo Niculescu, în 1967.

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Edi Iordănescu înainte de Israel – România

”Nu a fost un început rău pentru echipa națională. Am pus presiune, am stat în jumătatea adversă, am avut o ocazie importantă prin Mitriță. Cu puțină șansă putea să înscrie. Din momentul ăla, s-a întâmplat o chestie neașteptată. Au fost probleme în dezvoltatea jocului în zona de mijloc, foarte multe greșeli la anumiți jucători.

Reclamă

Am pierdut din posesie, ei au urcat, a fost golul anulat care a contat psihologic foarte mult pentru greci. După golul ăla nu am mai putut să ieșim, să avem acțiuni, în benzi nu am mai produs. Pușcaș a fost puțin departe, nu a fost în joc, nu a fost activ. Nici fundașii laterali nu au reușit să aducă un plus pentru echipa națională. Edi e adeptul să nu facă schimbări la pauză. Și la echipele de club schimba prin minutul 60-65. Au intrat, au adus un plus, am avut momente bune de joc. Un gol poate să destabilizeze psihologic adversarul.

E un prim test. El are acum o idee de ce înseamnă campionatul nostru și un meci la nivel internațional, chiar și amical. La un meci oficial, lucrurile se schimbă. Adversitatea este și mai mare, încărcătură, presiune. Dacă la un joc amical nu te ridici la un nivel bun, la un meci oficial sunt probleme. Edi mai are nevoie de ceva timp. Pleci cu o imagine ca selecționer, dar nivelul este puțin diferit. Mai e nevoie de încă un test, apoi trebuie să tragă o concluzie și cu siguranță va avea o idee și un nucleu important conturat cu care să abordeze meciurile din această campanie de Liga Națiunilor”, a declarat Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Reclamă

Ioan Andone, sfaturi pentru Edi Iordănescu înainte de Israel – România

Ioan Andone l-a sfătuit pe Edi Iordănescu înainte de amicalul Israel – România.

Fostul internaţional ştie ce trebuie să facă selecţionerul pentru ca „tricolorii” să dea totul pentru victorie când îmbracă tricoul naţionalei.

”Dacă ar fi copilul meu, l-aş învăţa multe lucruri. Ce faci ca selectioner, cum îţi atragi jucătorii să joace şi pentru tine, pentru că jucătorul, în general, banii mulţi îi ia la club, care vin din străinătate vorbesc, nu din România. Şi ăla are interes să joace la naţională, să prindă alt contract, nu să vină aici să joace în vârf de gheată.

Reclamă 4 / 0/3

Să nu se accidenteze. Trebuie să ştii foarte multe, cred. Cum poţi să îl atragi pe un jucator. Eu cu astea nu sunt de acord…. că domne, nu joacă la echipa de club şi nu poţi să îl aduci. 

A, că nu joacă un an de zile, sunt de acord, nu îl aduci. Dacă joacă, nu joacă, sunt jucători care joacă şi nu joacă. Sunt momente când trebuie să îl iei pe unul dintre ei, dacă e soluţie mai bună decât ai tu din ţară, mai ales de afară.

Asta trebuie să înţeleagă Edi şi sunt convins ca nea Puiu, dacă îi cere vreun sfat, sunt convins că ascultă de tatăl lui, că are ochi nea Puiu”, a spus Ioan Andone, potrivit telekomsport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi