Închide meniul

„Asta trebuie să înţeleagă!” Ioan Andone, sfaturi pentru Edi Iordănescu înainte de Israel – România: „Dacă ar fi copilul meu, l-aş învăţa multe lucruri!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 17:52

„Asta trebuie să înţeleagă! Ioan Andone, sfaturi pentru Edi Iordănescu înainte de Israel – România: „Dacă ar fi copilul meu, l-aş învăţa multe lucruri!

Edi Iordănescu este selecţionerul României

Edi Iordănescu, în timpul meciului amical România - Grecia / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ioan Andone l-a sfătuit pe Edi Iordănescu înainte de amicalul Israel – România. Fostul internaţional ştie ce trebuie să facă selecţionerul pentru ca „tricolorii” să dea totul pentru victorie când îmbracă tricoul naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După România – Grecia 0-1, Edi Iordănescu a egalat un record negativ care data de 55 de ani. Mai precis, tehnicianul de 43 de ani a devenit primul selecționer al “tricolorilor” care pierde meciul de debut, pe teren propriu, după Angelo Niculescu, în 1967.

Ioan Andone l-a sfătuit pe Edi Iordănescu înainte de Israel – România

”Dacă ar fi copilul meu, l-aş învăţa multe lucruri. Ce faci ca selectioner, cum îţi atragi jucătorii să joace şi pentru tine, pentru că jucătorul, în general, banii mulţi îi ia la club, care vin din străinătate vorbesc, nu din România. Şi ăla are interes să joace la naţională, să prindă alt contract, nu să vină aici să joace în vârf de gheată. Să nu se accidenteze. Trebuie să ştii foarte multe, cred. Cum poţi să îl atragi pe un jucator. Eu cu astea nu sunt de acord…. că domne, nu joacă la echipa de club şi nu poţi să îl aduci.

A, că nu joacă un an de zile, sunt de acord, nu îl aduci. Dacă joacă, nu joacă, sunt jucători care joacă şi nu joacă. Sunt momente când trebuie să îl iei pe unul dintre ei, dacă e soluţie mai bună decât ai tu din ţară, mai ales de afară. Asta trebuie să înţeleagă Edi şi sunt convins ca nea Puiu, dacă îi cere vreun sfat, sunt convins că ascultă de tatăl lui, că are ochi nea Puiu”, a spus Ioan Andone, potrivit telekomsport.ro.

Edi Iordănescu a mai pierdut doi jucători! Ambii au fost titulari în partida cu Grecia

Edi Iordănescu are probleme de lot înaintea confruntării Israel – România. Tricolorii au mai pierdut doi jucători de bază. Alex Maxim și Mario Camora nu vor evolua în meciul Israel – România, scrie gsp.ro. Sursa citată notează că fotbalistul lui Gaziantep are viroză, în timp ce fundașul lui CFR Cluj se confruntă cu probleme musculare. Ambii au fost titulari cu Grecia, la debutul lui Edi Iordănescu.

Reclamă

Vestea că Maxim și Camora nu vor evolua cu Israel vine la doar o zi după ce FRF a anunțat că alți patru fotbaliști au fost depistați cu Covid-19 la ultima testare PCR. Este vorba despre Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase. Toți au ieșit din programul tricolorilor și au intrat în izolare.

Din cauza problemelor de lot, au fost convocați de urgență Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, și Darius Olaru (FCSB).

Pe de altă parte, Cristi Manea, Denis Alibec, Dennis Man și Nicușor Bancu, care au acuzat viroze respiratorii și n-au fost în lot pentru meciul cu Grecia, s-au refăcut și pot juca cu Israel.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și