Închide meniul

Ilie Dumitrescu, plin de emoţii la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur”. Şi-a adus aminte de Didi Prodan

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 octombrie 2023, 13:40

Ilie Dumitrescu, plin de emoţii la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur. Şi-a adus aminte de Didi Prodan

Ilie Dumitrescu, plin de emoţii la conferinţa de presă

Ilie Dumitrescu, în cadrul unui eveniment - Antena Sport

Ilie Dumitrescu a avut un discurs plin de emoţii la conferinţa de presă la care s-a anunţat meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, ce va avea loc în 2024. Fostul atacant şi-a adus aminte de Didi Prodan, fostul uriaş fundaş al naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 7 ani în urmă, Didi Prodan a murit, după ce a suferit un infarct, la doar 44 de ani. Acesta adunat 54 de selecţii în tricoul naţionalei şi a înscris un gol.

Ilie Dumitrescu, plin de emoţii la conferinţa de presă a „Generaţiei de Aur”

„Este un moment sensibil. Se termină o poveste frumoasă, sunt foarte emoționat. A fost ceva de suflet, turneul din 1994 a fost cel mai frumos lucru din viața mea.

Vreau ca la acest eveniment să ne gândim toți la Didi Prodan. Ar fi meritat și el să fie alături de noi. Sper să vină cât mai mulți suporteri și să încheiem o poveste frumoasă. Să fim sănătoși, la ora jocului să fim într-o condiție fizică bună.

Eu aș prefera să îl chem pe Sol Campbell, deși m-am gândit și la Bilic, Sheringham”, a spus Ilie Dumitrescu, la conferinţa de presă.

Reclamă

Meciul de adio al „Generaţiei de Aur”, pe 18 mai 2024

Meciul de adio al „Generaţiei de Aur” va avea loc pe 18 mai 2024, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

„Mereu am spus că noi, cei cam am fost la națională din 1994 până în 2000, merităm un meci de retragere. Din păcate, nu putem face meciuri individuale, așa că vom face un meci de retragere al Generației de Aur.

E normal să marcăm ieșirea din arenă cu un eveniment special. Așteptăm cât mai mulți oameni în tribună pentru a ne aminti de momentele extraordinare pe care le-am avut.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu colegii mei să invităm câte un jucător alături de care am jucat. Vrem ca echipa adversă să fie condusă de Mourinho, să vină Stoichkov, Rivaldo, Figo, printre invitați.

E greu să știm că nu vom mai juca niciodată împreună. Merităm acest spectacol, fiecare dintre noi, la 30 de ani de la CM 1994. M-am gândit de mult la acest eveniment, am vrut să aibă loc la inaugurarea stadionului din Ghencea. ministrul de atunci, Ciucă, și-a dat acordul, dar a venit pandemia. Apoi, m-am întâlnit la Cluj, când am jucat cu Galatasaray, cu colegii mei, și au rămas impresionați când le-am zis ideea”, a spus şi Gică Popescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și