Închide meniul

Ilie Dumitrescu, verdict după ce a văzut echipa de start aleasă de Edi Iordănescu: „Foarte echilibrat!”

Viviana Moraru Publicat: 4 iunie 2024, 21:14

Reclamă
Ilie Dumitrescu, verdict după ce a văzut echipa de start aleasă de Edi Iordănescu: „Foarte echilibrat!

Ilie Dumitrescu ştie la ce capitol suferă echipa naţională, înainte de EURO 2024

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Hepta

Ilie Dumitrescu a oferit un verdict, după ce a văzut echipa de start aleasă de Edi Iordănescu, pentru duelul amical cu Bulgaria. Fostul internaţional s-a declarat încântat de alegerile selecţionerului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Bulgaria, de la ora 21:30. Partida din Ghencea va fi în format live text, pe AS.ro. Următorul meci de pregătire al naţionalei, cu Liechtenstein, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, de la 21:00.

Ilie Dumitrescu, verdict după ce a văzut echipa de start aleasă de Edi Iordănescu

Ilie Dumitrescu a analizat alegerile lui Edi Iordănescu şi a apreciat faptul că Răzvan Marin şi Marius Marin sunt titulari, în linia mediană a naţionalei. „Mister” a subliniat că cei doi mijlocaşi îi pot pune în valoare pe cei care evoluează în benzi, anume Valentin Mihăilă şi Dennis Man.

De asemenea, Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Denis Drăguş, care a fost titularizat de Edi Iordănescu, pe poziţia de vârf împins. Acesta a mai transmis că primul 11 al României, pentru duelul cu Bulgaria, este unul echilibrat.

E un 4-3-3 foarte echilibrat. Marius Marin e foarte bun la recuperare, iar Stanciu și Răzvan Marin fac bine legătura între compartimente, apar la finalizare și pasează foarte bine. Cei doi îi pot pune în valoare pe mijlocașii de bandă, care au viteză și tehnică.

Reclamă
Reclamă 4

Văd că apare Drăguș ca număr 9. El a jucat bine în bandă în meciul cu Israel, în bandă stânga. E un jucător polivalent, dă randament și acolo. El, ca număr 9, cere bine mingea în profunzime. E cel mai bun atacant din lot. Îmi place că avem calitate și viteză pe benzi”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Primul 11 al României, pentru amicalul cu Bulgaria: Niță – Rațiu, Drăgușin, Rus, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Mihăilă, Drăguș, Man

Naţionala României, „sub lupa” englezilor, înainte de EURO 2024

Naţionala României a ajuns „sub lupa” englezilor, înainte de EURO 2024. Experţii i-au analizat pe „tricolori” şi au dezvăluit cine va fi jucătorul care va face diferenţa, în meciurile naţionalei.

Reclamă

Experiţii britanici de la Total Football Analysis au analizat echipa naţională a României, cu două săptămâni înainte ca aceasta să ia startul la EURO 2024. Englezii susţin că „tricolorii” au o mare şansă să iasă din grupe.

Aceştia sunt de părere că Radu Drăguşin va fi jucătorul „cheie” al României, de la Campionatul European, englezii menţionând faptul că „tricolorii” se vor baza, cel mai probabil, pe un joc defensiv.

Organizarea defensivă va fi elementul care va determina succesul sau eșecul României la acest turneu final. În centrul apărării sunt doi fundași de calitate. La mijloc, România are jucători cu experiență. Ei trebuie să ajute la tranziția pozitivă și să ofere sprijin în apărare.

În atac, România are jucători extrem de versatili care pot fi utili selecționerului. Câțiva dintre ei pot juca atât în centru, cât și pe flancuri sau în zona din spatele vârfului. Ne așteptăm să vedem la EURO o schemă în care antrenorul să îi rotească în fiecare meci”, au notat experţii de la sursa menţionată mai sus.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:10

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și