Închide meniul

Naţionala României, „sub lupa” englezilor, înainte de EURO 2024! Ce spun experţii despre „tricolorii” lui Edi Iordănescu

Viviana Moraru Publicat: 4 iunie 2024, 18:08

Reclamă
Naţionala României, „sub lupa englezilor, înainte de EURO 2024! Ce spun experţii despre „tricolorii lui Edi Iordănescu

Englezii au dat verdictul despre şansele României la EURO 2024

Jucătorii României, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

Naţionala României a ajuns „sub lupa” englezilor, înainte de EURO 2024. Experţii i-au analizat pe „tricolori” şi au dezvăluit cine va fi jucătorul care va face diferenţa, în meciurile naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E, la EURO 2024, alături de Ucraina, Belgia şi Slovacia. Până la Campionatul European, „tricolorii” vor disputa două meciuri amicale. Partida cu Bulgaria va fi azi, de la 21:30, în format live text, pe AS.ro, iar duelul cu Liechtenstein va fi vineri, de la 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Naţionala României, „sub lupa” englezilor, înainte de EURO 2024

Experiţii britanici de la Total Football Analysis au analizat echipa naţională a României, cu două săptămâni înainte ca aceasta să ia startul la EURO 2024. Englezii susţin că „tricolorii” au o mare şansă să iasă din grupe.

Aceştia sunt de părere că Radu Drăguşin va fi jucătorul „cheie” al României, de la Campionatul European, englezii menţionând faptul că „tricolorii” se vor baza, cel mai probabil, pe un joc defensiv.

„Organizarea defensivă va fi elementul care va determina succesul sau eșecul României la acest turneu final. În centrul apărării sunt doi fundași de calitate. La mijloc, România are jucători cu experiență. Ei trebuie să ajute la tranziția pozitivă și să ofere sprijin în apărare.

Reclamă
Reclamă

În atac, România are jucători extrem de versatili care pot fi utili selecționerului. Câțiva dintre ei pot juca atât în centru, cât și pe flancuri sau în zona din spatele vârfului. Ne așteptăm să vedem la EURO o schemă în care antrenorul să îi rotească în fiecare meci”, au notat experţii de la sursa menţionată mai sus.

De asemenea, sursa citată anterior a mai anunţat şi un posibil prim 11 al României la EURO 2024. Englezii sunt de părere că Edi Iordănescu nu va schimba prea multe în echipa de start, faţă de meciurile din preliminarii.

Primul 11 probabil al României la EURO: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R. Marin, N. Stanciu – Man, Hagi, Coman – Pușcaș.

Reclamă

Probleme mari pentru Edi Iordănescu! Denis Alibec riscă să rateze EURO 2024

Probleme mari pentru Edi Iordănescu, înaintea turneului final din Germania, după ce a aflat că Denis Alibec riscă să rateze EURO 2024 din cauza unei accidentări. Din informațiile AS.ro, atacantul naționalei are aceeași problema pe care a avut-o și Nicușor Bancu în luna martie.

Din câte se pare, Alibec are o bătătură la picior și staff-ul medical a fost nevoit să îl taie pentru a o curăța. Din informațiile Antena Sport, selecționerul nu a luat încă o decizie în ceea ce privește înlocuirea atacantului și așteaptă să vadă cum va evolua starea sa. Edi Iordănescu speră să se poată baza pe Denis la turneul final din Germania.

Pe lângă Denis Alibec, Edi Iordănescu îi mai are în lot ca atacanţi pe George Puşcaş, Denis Drăguş şi Daniel Bîrligea.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și