Închide meniul

Imagini din izolare. Cum au petrecut tricolorii Sărbătorile Pascale

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2020, 10:10

Imagini din izolare. Cum au petrecut tricolorii Sărbătorile Pascale

frf.ro

Ciprian Tătărușanu, alături de familie de Paște

FRF a publicat o serie de poze cu fotbaliștii care, din cauza pandemiei de Covid-19, nu au putut juca barajul cu Islanda, din preliminariile pentru Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii au petrecut Paștele în familie

George Pușcaș, Valentin Mihăilă și Alex Pașcanu au avut masa plină de Paște. Jucătorul împrumutat de CFR Cluj la FC Voluntari a stat alături de bunicii săi. Alex Chipciu are mereu casa plină. Patru fete are mijlocașul liderului din Liga 1.

Și stranierii au trăit momente extrem de plăcute. Dragoș Grigore s-a bucurat alături de noul membru al familiei, iar Florin Niță și-ar putea pregăti revenirea la FCSB.

Tricolorii mai au de așteptat până să joace din nou pentru naționala României. Vicepreședintele Federației Internaționale de Fotbal, Victor Montagliani, a dezvăluit că sunt șanse importante ca duelul cu Islanda, din barajul pentru Euro, să se dispute în 2021.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și