Închide meniul
VIDEO

Imagini emoţionante cu Ianis Hagi în timpul intonării imnului României: cu mâna la inimă şi cu banderola pe braţ

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2024, 21:33

Reclamă
Imagini emoţionante cu Ianis Hagi în timpul intonării imnului României: cu mâna la inimă şi cu banderola pe braţ

Imagini emoţionante cu Ianis Hagi în timpul intonării imnului României

Captură Antena 1

Imagini emoţionante cu Ianis Hagi în timpul intonării imnului României. Ianis Hagi a fost căpitan în premieră la echipa naţională a României, iar în timpul intonării imnului a fost extrem de meoţionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sub privirile tatălui său, Ianis Hagi a purtat pentru prima dată în carieră banderola de căpitan. Imnul României a fost interpretat de 3 tenori: Andrei Apreotesei, Andrei Fermeșanu și Florin Guzgă

Imagini emoţionante cu Ianis Hagi în timpul intonării imnului României

Un alt moment emoţionant a fost cel în care Marius Lăcătuş a dat lovitura de start a meciului, chiar pe stadionul unde a scris istorie ca fotbalist.

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi: „Singurul lucru cert e acesta!”

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi. „Regele” a spus că este posibil să se întâmple orice în fotbal, însă singura certitudine este că Ianis Hagi mai are contract cu Rangers.

Gică Hagi a spus că Ianis Hagi nu se gândeşte la un transfer şi că toată concentrarea este pe Campionatul European din Germania. Hagi este căpitan în premieră la naţionala României, în partida cu Liechtenstein.

Reclamă
Reclamă 4

„Importantă este echipa, important e să facă un meci bun şi să se simtă bine. Staff–ul trebuie să vadă pe toţi jucătorii. Presiune şi adrenalina vor veni când vor pleca în Germnaia. Ne ştim bine, ne cunoaştem, ştie el bine ce să facă.

Vorbim de EURO, acum ne înteresează EURO, dar în fotbal se pot întâmpla foarte multe (n.r. – legat de posibilul transfer la Fenerbache). Ce este cert este că Ianis are contract cu Rangers. Un club mare, o echipă mare, îl cunosc şi ştiu toţi ce a făcut acolo. Singurul cert este Campionatul European şi Rangers pentru că are contract acolo„, a spus Gică Hagi.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și