Închide meniul
VIDEO

Imagini emoţionante pe Arena Naţională. ADDA a intonat imnul României la meciul cu Kosovo. A fost acompaniată de fani

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2023, 22:17

Reclamă
Imagini emoţionante pe Arena Naţională. ADDA a intonat imnul României la meciul cu Kosovo. A fost acompaniată de fani

Imagini emoţionante pe Arena Naţională

ADDA a intonat imnul României la meciul cu Kosovo / AS.ro

Au fost imagini emoţionante pe Arena Naţională, în momentul în care ADDA a intonat imnul României. Artista în vârstă de 31 de ani a făcut spectacol în startul confruntării România – Kosovo, din preliminariile EURO 2024, care a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeci de mii de fani au luat cu asalt cel mai mare stadion din ţară, la trei zile după remiza tricolorilor cu Israel, scor 1-1.

Imagini emoţionante pe Arena Naţională

Soţia lui Cătălin Rizea a fost aleasă să intoneze imnul şi a trăit la maximum. A fost acompaniată de fanii prezenţi în tribună. Şi jucătorii au cântat alături de ADDA.

Cum au arătata echipele de start la România – Kosovo:

România: Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – Cicâldău, Screciu, Stanciu – Hagi, Puşcaş, Coman

Reclamă

Selecţioner: Edi Iordănescu

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 4. Rus, 6. M. Marin, 7. Alibec, 13. Mihăilă, 17. Bîrligea, 18. R. Marin, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Camora, 23. Sorescu

Kosovo: Muric – Vojvoda, A. Rrahmani, Aliti, Paqarada – Zhegrova, Berisha, Loshaj , Berisha – Rashica, Muriqi

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Ujkani, Bekaj, Hadergjonaj, Beka, Fazliji, Hajrizi, Muslija, Korenica, Rrahmani, Dresevic, Zeqiri, Krasniqi

Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut echipele de start în România – Kosovo

Gică Popescu a analizat pe larg deciziile lui Edi Iordănescu. Selecţionerul a mizat pe George Puşcaş încă din primul minut, în detrimentul lui Denis Alibec, fapt care l-a surprins pe specialistul Antenei 1. Acesta speră totuşi ca alegerea lui Iordănescu Jr. să fie una inspirată şi Puşcaş să facă diferenţa în duelul de pe Arena Naţională.

De asemenea, Gică Popescu a vorbit şi despre Ianis Hagi, cel care de asemenea a fost titularizat de Edi Iordănescu pentru meciul cu Kosovo. „Baciul” s-a declarat convins de faptul că fiul „Regelui” va avea o prestaţie bună în duelul cu kosovarii.

Eu cred că, în ce am văzut în meciul anterior, publicul a fost tot îmbrăcat în galben. Există această motivaţie pentru a veni alături de echipa naţională. Jucătorii simt tricoul echipei naţionale, trebuie să se prezinte la naţională. Trebuie să ai o motivaţie aparte. Dacă nu o ai, stai acasă.

O echipă cu cinci modificări. Raţiu intră în locul lui Manea, Cicâldău şi Screciu în compartimentul defensiv. Hagi, ofensiv. Îmi plac cele patru schimbări, mai puţin Puşcaş. Nu l-aş fi văzut în primul 11, l-aş fi văzut pe Denis Alibec. Din ce am citit, el era ok pentru meciul din seara aceasta. Sper să fie o alegere inspirată şi Puşcaş să facă diferenţa.

Aşezarea, un 4-3-3, Stanciu în stânga, Cicâldău în dreapta, Hagi extremă stânga. Sau poate juca şi cu Stanciu în spatele lui Puşcaş. Pare o echipă mai ofensivă. Cicâldău are un alt aplomb faţă de cei doi Marin. Este un meci care trebuie să fie la îndemâna noastră. Jucăm totuşi cu Kosovo. În momentul în care am văzut tragerea la sorţi, eram cu toţii fericiţi. Dacă ne-ar fi pus cineva să alegem, nu am fi fost atât de inspiraţi. Jucăm cu Kosovo, acasă, suntem obligaţi să câştigăm.

Ianis Hagi vine după o perioadă complicată, nu a jucat. Sunt convins că Ianis poate să ducă meciul. Schimbările sunt necesare, a fost un meci greu. Acum trebuie să câştigăm. O victorie ne-ar da un răgaz de respiro important. O înfrângere ar complica lucrurile”, a declarat Gică Popescu, la Antena 1.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră Vezi toate știrile
Citește și