Închide meniul

Înlocuitorul perfect pentru Mirel Rădoi! „Fac pariu pe cât vreți!” Cine este antrenorul care ar putea califica România la un turneu final

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 9:27

Înlocuitorul perfect pentru Mirel Rădoi! „Fac pariu pe cât vreți! Cine este antrenorul care ar putea califica România la un turneu final

Reacția lui Mirel Rădoi, după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

Profimediaimages

Victor Pițurcă este cel care poate duce naționala la un nou turneu final, este convins Dumitru Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„L-aș alege pe Pițurcă. E încă tânăr, arată tânăr. Fac pariu pe cât vreți că dacă-l pun pe Pițurcă, la viitoarele calificări – că s-a terminat cu asta de acum – stăm bine. Nu Stoichiță e vinovat. Rădoi e un antrenor care a avut succes la tineret, dar aici nu i-a ieșit.

Sunt mulți alți antrenori buni, Luceștii, Dan Petrescu, Iordănescu bătrân și chiar ăl’ tânăr. Totuși, Pițurcă a calificat de 3 ori echipa națională la turnee finale. Pe cine Dumnezeu să pui? Pe unul cu experiență!”, a spus Mitică Dragomir conform gsp.ro.

Gabi Tamaș, lobby pentru Victor Pițurcă

Ca și Dumitru Dragomir, Gabi Tamaș merge și el pe mâna lui Victor Pițurcă.

’Nea Piţi! V-am închis gura”, a răspuns Gabi Tamaș când a fost întrebat despre înlocuitorul lui Mirel Rădoi.

Reclamă

Visul lui Victor Pițurcă

Pițurcă chiar spunea într-un interviu pentru AntenaSport că Burleanu l-a rugat să rămână la prima reprezentativă. Fostul selecționer ar fi dispus să revină, visul său fiind să ducă naționala la un Mondial.

Am mai multe regrete. Cel mai mare dintre ele este acela că nu am reușit să calific naționala la un Campionat Mondial. Ăsta este regretul meu la echipa națională. Visul meu este să duc naționala la un Mondial.

Dacă ar fi să mă mai întorc, asta mi-aș dori foarte mult. După ce am reușit trei calificări la Campionatul European, ăsta este visul meu.

Reclamă 4 / 0/3

Să duc naționala la un Mondial. Nu are treabă cu actuala conducere a FRF, dacă ar fi să mă întorc. La echipa națională vii pentru fotbalul românesc, vii pentru echipa națională”, spunea Pițurcă, pentru AntenaSport, în urmă cu vreo șase luni.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și