Închide meniul

Întrebarea care l-a făcut pe Cristi Manea să râdă, înainte de Moldova – România. Răspunsul savuros dat de internaţionalul român

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 noiembrie 2022, 18:47

Întrebarea care l-a făcut pe Cristi Manea să râdă, înainte de Moldova – România. Răspunsul savuros dat de internaţionalul român

Cristi Manea, înainte de Moldova - România

Cristi Manea, în timpul conferinţei de presă de dinainte de Moldova - România/ AS.ro

Cristi Manea a prefaţat partida amicală pe care România o va disputa cu Moldova, în deplasare. Fundaşul echipei naţionale îşi doreşte victoria, după ce „tricolorii” au pierdut pe teren propriu cu Slovenia. Internaţionalul român a oferit un răspuns savuros la o întrebare legată de Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va da repetiţia finală înaintea startului preliminariilor pentru Campionatul European din 2024. Partida cu Moldova va fi duminică, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Întrebarea care l-a făcut să zâmbească pe Cristi Manea, înainte de Moldova – România

Cristi Manea a oferit detalii despre relaţia pe care „tricolorii” o au cu Edi Iordănescu. Fundaşul de la CFR Cluj s-a amuzat atunci când a fost întrebat dacă selecţionerul este o persoană dură.

„(Reporter: Edi Iordănescu este un selecţioner dur?) Foarte dur (n.r. a început să râdă). Noi îl apreciem foarte mult, mai ales că unii dintre noi l-am avut şi la echipa de club. Ascultăm tot ce ne spune pentru că noi, cel puţin la CFR, am avut rezultate cu el, am câştigat campionatul”, a declarat Cristi Manea, la conferinţa de presă premergătoare duelului amical dintre Moldova şi România.

Totodată, Manea a prefaţat şi partida amicală cu Moldova. Internaţionalul român îşi doreşte victoria în partida de la Chişinău, dezvăluind că atmosfera din cadrul grupului este una excelentă.

Reclamă

„Va fi un meci dificil, am văzut că este o sărbătoare aici. Dar noi am venit aici să câştigăm. Despre jucătorii de aici ştiu destul de multe, sunt unii care joacă în România şi chiar îi respect. Niciun meci nu este al prieteniei, noi am venit să câştigăm.

Atmosfera din lotul nostru este bună pentru că noi cu majoritatea ne cunoaştem, chiar dacă sunt debutanţi. Este bine că suntem pe drumul cel bun şi sperăm să începem cu dreptul şi acţiunea din martie. Da, 100% (n.r. dacă simt că adevărat că sunt pe drumul cel bun). La naţională e important să joci pentru echipă.

Şi noi ne dorim să ne calificăm foarte mult. La Europeanul U21 am simţit mirosul turneului final şi este o experienţă unică în viaţă. Eu cred că am rămas destul de mult, asta observam la acţiunea de faţă, că suntem mulţi care am fost şi acolo. Şi cei din ligile inferioare joacă foarte bine”, a mai spus Cristi Manea.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, „fermecat” de un jucător care a strălucit în România – Slovenia 1-2

Adrian Mutu s-a arătat „fermecat” de un jucător care a strălucit în meciul amical România – Slovenia 1-2. „Briliantul” l-a lăudat la scenă deschisă pe Denis Drăguș, marcatorul golului „tricolorilor”. Mutu consideră că atacantul de 23 de ani poate reprezenta o piesă de bază în noua generație a naționalei României.

„Drăguș mi s-a părut în prima repriză cam singurul la nivel fizic, la forță de pătrundere din echipa României care avea șanse. Chiar dacă nu a avut mari realizări în afară de gol, părea periculos, dădea senzația asta că are puterea de a pătrunde, că are puterea de a duce un 1 la 1 și de a depăși adversari.

Are o forță naturală, e puternic și tehnic, dar trebuie să crească, să fie mult mai constant. L-am avut și eu la U21 și are o forță de pătrundere cum rar vezi la un jucător în ultimii ani în România. De aceea cred că ar trebui să avem grijă de el și să încercăm să-l valorificăm la cel mai înalt nivel pentru că poate să ne aducă un plus în aceste preliminarii”, a declarat Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Recomandări
  • Cristi Manea a prefaţat duelul dintre Moldova şi România
  • Ce spune fundaşul despre Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și