Închide meniul
EXCLUSIV

Ioan Becali știe cine trebuia să fie selecționerul României: „Era mai potrivit decât Edi Iordănescu!”. Detalii din culise: „Nu a fost de acord!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 noiembrie 2022, 18:54

Ioan Becali știe cine trebuia să fie selecționerul României: „Era mai potrivit decât Edi Iordănescu!. Detalii din culise: „Nu a fost de acord!

Ioan Becali a vorbit despre naționala României

Ioan Becali a vorbit despre naționala României / Hepta

Ioan Becali știe cine trebuia să fie selecționerul României. FRF l-a ales pe Edi Iordănescu pe banca naționalei în ianuarie 2022, însă impresarul consideră că alta ar fi fosta varianta câștigătoare. Becali susține că Dan Petrescu ar fi reprezentat o soluție mai inspirată pentru cârma selecționatei noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu putea deveni selecționerul României, dar FRF și CFR Cluj, echipa „Bursucului”, n-au ajuns la un numitor comun.

Ioan Becali știe cine trebuia să fie selecționerul naționalei României

Federația ar fi trebuit să plătească o clauză „de câte sute de mii de euro”, susține agentul, pentru a-l instala pe Petrescu pe postul de selecționer.

Ioan Becali a vorbit despre discuțiile respective, precum și despre viitorul naționalei României. Vărul lui Gigi Becali spune că prima reprezentativă „nu își găsește locul”, iar din acest motiv ratează turnee finale pe bandă rulantă.

Următoarea șansă a României este EURO 2024. Naționala lui Edi Iordănescu începe campania preliminară în primăvară.

Reclamă

„Fotbalul românesc tânjeşte la doi ani, încă doi ani, la Europene, la Mondiale. Nu ne găsim locul. Măcar pentru următorul European să prindem şi noi un loc

(n.r. – victoria din Moldova) Este un semn care ne dă speranţe, să facem nişte sărbători liniştite. (n.r. – despre Euro) În primăvară, mergem la război!

(n.r. – despre Edi Iordănescu) Cred că a fost soluţia cea mai înţeleaptă, în sensul că am schimbat atâţia antrenori până acum. Vom ajunge din nou la aceste schimburi de antrenori (n.r. – dacă ratează calificarea la EURO).

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – despre Dan Petrescu) A fost acolo, să fie antrenorul echipei naţionale. Patronul clubului CFR Cluj nu a fost de acord să îl lase decât cu clauza pe care Dan Petrescu trebuia s-o plătească.

Câteva sute de mii de euro, bani buni şi mulţi pentru fotbalul românesc. La noi, bugetul (n.r. – FRF) nu s-a salvat prin calificări la Mondiale şi Europene

(n.r. – era mai potrivit Petrescu decât Iordănescu?) Dacă era ales atunci, cred că da. Dacă n-a fost ales, atunci potrivit e Edi Iordănescu”, a spus Ioan Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mihai Stoichiță este convins că România va merge la EURO 2024

Mihai Stoichiță este convins că România va merge la EURO 2024. Naționala noastră se află în grupa preliminară cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Directorul tehnic al FRF s-a arătat extrem de optimist în privința șanselor de calificare ale „tricolorilor” la turneul final din Germania.

Stoichiță crede că naționala lui Edi Iordănescu va face o figură frumoasă în preliminarii și va obține calificarea la Campionatul European.

Directorul tehnic al Federației promite că va aduce el șampania, dacă România va ajunge la EURO 2024.

„Eu cred în această echipă, dar cred și în cei care pot să revină la națională, adică cei care nu au jucat în aceste două meciuri (n.r. – cu Slovenia, 1-1, și Moldova, 5-0). Se poate face un grup puternic.

Reclamă

Cu riscul de a deveni și eu ridicol, spun că ne calificăm. Văd ce se întamplă acolo. Chiar dacă am dreptate, tot eu o să plătesc o șampanie, două. Dacă nu ne calificăm, plătesc numai eu, dar nu cred că va fi cazul.

Mă uit și la adversarii noștri, totuși nu jucăm cu Brazilia, Argentina, Franța, Anglia… Jucăm cu echipe bune, dar la un nivel la care putem să ajungem. E următorul pas. Soarta a decis să ne dea echipe de nivelul acesta”, a spus Mihai Stoichiță, pentru Digisport.

Programul meciurilor României din preliminariile EURO 2024:

25 martie 2023

ora 18:00 | Belarus – Elveția
ora 20:45 | Andorra – ROMÂNIA, Israel – Kosovo

28 martie 2023

ora 20:45 | ROMÂNIA – Belarus, Kosovo – Andorra, Elveția – Israel

16 iunie 2023

ora 20:45 | Kosovo – ROMÂNIA, Belarus – Israel, Andorra – Elveția

Când joacă naționala României duelurile „de foc” cu Elveția

19 iunie 2023

ora 20:45 | Elveția – ROMÂNIA, Belarus – Kosovo, Israel – Andorra

9 septembrie 2023

ora 18:00 | Andorra – Belarus
ora 20:45 | ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveția

12 septembrie 2023

ora 20:45 | ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra

12 octombrie 2023

ora 20:45 | Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția

15 octombrie 2023

ora 18:00 | Elveția – Belarus
ora 20:45 | ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel

18 noiembrie 2023

ora 18:00 | Belarus – Andorra
ora 20:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo

21 noiembrie 2023

ora 20:45 | ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

Recomandări
  • Ioan Becali știe cine trebuia să fie selecționerul României
  • Detalii din culise

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și