Închide meniul

Ion Ţiriac, după ce România s-a calificat la EURO 2024: „Spuneţi-i lui Hagi să facă asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 noiembrie 2023, 21:11

Reclamă
Ion Ţiriac, după ce România s-a calificat la EURO 2024: „Spuneţi-i lui Hagi să facă asta!

Ion Ţiriac avut o primă reacţie după ce România s-a calificat la EURO 2024

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu - Antena Sport

Ion Ţiriac avut o primă reacţie după ce România s-a calificat la EURO 2024. Miliardarul român a spus că Hagi ar trebui să mai facă Academii pentru ca nivelul fotbalului din României să se ridice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac e de părere că dacă vor fi multe academii de fotbal, atunci naţionala României se poate bate de la egal la egal cu marile forţe.

Ion Ţiriac, după ce România s-a calificat la EURO 2024

E o gură de aur senzațională pe care această echipă a dăruit-o poporului român. Pe mine echipa națională m-a costat o enormitate. Ajungeam dimineața în țara aia și plecam seara înapoi, pe vremea când ne calificam și eram în primele 5-10 din lume. În mod normal, ar trebui să mă duc.

Am bătut Israel, am bătut Elveția… Să sperăm… dacă vreți să faceți fotbal, spuneți-i lui Hagi să mai facă încă 20 de academii ca la el și atunci în 20 de ani vom avea fotbal la nivel mondial„, a spus Ion Țiriac.

„România este o echipă dificilă”. Ţara care se teme de „tricolori”, înainte de EURO 2024

Serbia este ţara care se teme de „tricolori”, înainte de EURO 2024. Preşedintele federaţiei, Dragan Dzajic, a vorbit înaintea tragerii la sorţi despre posibilele adversare ale naţionalei sale de a turneul final.

Reclamă

Acesta este de părere că naţionala lui Edi Iordănescu este un adversar dificil, iar o echipă precum Serbia nu ar trebui să îşi dorească să pice cu România în grupa de la turneul final care va fi organizat de Germania vara viitoare.

România se află în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024, tragere care va avea loc pe 2 decembrie. Cu toate acestea, „tricolorii” pot avea parte de adversare puternice din toate urnele.

Chiar şi în aceste condiţii, Serbia este o ţară care nu şi-ar dori să fie în aceeaşi grupă cu România. Acest lucru a fost declarat chiar de Dragan Dzajic, preşedintele Federaţiei Sârbe de Fotbal. Dzajic consideră că România şi Albania sunt adversari dificili şi nu se aşteaptă la o tragere la sorţi uşoară:

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să fim moderați înainte de tragerea la sorți pentru Campionatul European. Nu trebuie să ne gândim că vom câștiga toate meciurile acum. Tragerea e în această săptămână la Hamburg, iar acum mă veți întreba pe cine aș vrea în grupă.

Toți putem să ne dorim diverse echipe, însă dorințele sunt o chestiune, iar realitatea este alta. Indiferent de tragere vom avea parte de adversari dificili. Acum nu pot spune nu numai Germaniei, Spaniei sau Franței. Sunt echipe dificile, dar și România este o echipă dificilă. Sau Doamne ferește să fie Albania.

Toate aceste echipe ne pot pune anumite probleme. Noi trebuie să apreciem succesul jucătorilor noștri, însă nu să îl supraevaluăm. Trebuie să fim realiști pentru a putea face un pas înainte”, a declarat Dragan Dzajic, potrivit blic.rs.

Tragerea la sorţi a grupelor pentru EURO 2024 va fi pe 2 decembrie şi va fi în format live text pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol la ultimul meci din Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și