Închide meniul

„România este o echipă dificilă”. Ţara care se teme de „tricolori”, înainte de EURO 2024: „Trebuie să fim realişti”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 noiembrie 2023, 11:37

„România este o echipă dificilă. Ţara care se teme de „tricolori, înainte de EURO 2024: „Trebuie să fim realişti

Ţara care se teme de "tricolori", înainte de EURO 2024

George Puşcaş, Ianis Hagi, Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin, după România - Elveţia / Profimedia

Serbia este ţara care se teme de „tricolori”, înainte de EURO 2024. Preşedintele federaţiei, Dragan Dzajic, a vorbit înaintea tragerii la sorţi despre posibilele adversare ale naţionalei sale de a turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este de părere că naţionala lui Edi Iordănescu este un adversar dificil, iar o echipă precum Serbia nu ar trebui să îşi dorească să pice cu România în grupa de la turneul final care va fi organizat de Germania vara viitoare.

„România este o echipă dificilă”. Ţara care se teme de „tricolori”, înainte de EURO 2024

România se află în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024, tragere care va avea loc pe 2 decembrie. Cu toate acestea, „tricolorii” pot avea parte de adversare puternice din toate urnele.

Chiar şi în aceste condiţii, Serbia este o ţară care nu şi-ar dori să fie în aceeaşi grupă cu România. Acest lucru a fost declarat chiar de Dragan Dzajic, preşedintele Federaţiei Sârbe de Fotbal. Dzajic consideră că România şi Albania sunt adversari dificili şi nu se aşteaptă la o tragere la sorţi uşoară:

„Trebuie să fim moderați înainte de tragerea la sorți pentru Campionatul European. Nu trebuie să ne gândim că vom câștiga toate meciurile acum. Tragerea e în această săptămână la Hamburg, iar acum mă veți întreba pe cine aș vrea în grupă.

Reclamă

Toți putem să ne dorim diverse echipe, însă dorințele sunt o chestiune, iar realitatea este alta. Indiferent de tragere vom avea parte de adversari dificili. Acum nu pot spune nu numai Germaniei, Spaniei sau Franței. Sunt echipe dificile, dar și România este o echipă dificilă. Sau Doamne ferește să fie Albania.

Toate aceste echipe ne pot pune anumite probleme. Noi trebuie să apreciem succesul jucătorilor noștri, însă nu să îl supraevaluăm. Trebuie să fim realiști pentru a putea face un pas înainte”, a declarat Dragan Dzajic, potrivit blic.rs.

Ladislau Boloni, reacţie fermă înaintea tragerii la sorţi a grupelor EURO 2024

Ladislau Boloni a felicitat echipa naţională pentru calificarea la EURO 2024. Acesta consideră că grupa de calificare a fost una accesibilă pentru „tricolori”, iar în acest context a declarat că nu crede că norocul va fi de partea echipei naţionale şi la tragerea la sorţi de sâmbătă.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu vreau să stric petrecerea, doar o singură idee. Atenție, pentru că am fi inconștienți să nu recunoaștem că am avut o grupă în care în mod normal cu ochii închiși trebuia să te califici. Să ajungi cel puțin pe locul 2. E o ispravă foarte frumoasă că s-a ajuns chiar pe locul 1.

Nu știu dacă la tragerea la sorți vom fi la fel de norocoși. De asta spun că pentru mine obiectivul nu este să câștigi Campionatul European, pentru că acest lucru este un vis. Iar visurile nu cred că se rezolvă chiar așa de ușor.

În schimb, să te folosești pentru a fortifica și mai mult cetatea ta pe care bazezi. Cred că pentru acest lucru participarea la European poate să fie utilă. Am avut o grupă foarte ușoară. Nici dacă aveam voie să ne alegem nu puteam să avem o grupă mai ușoară.

În schimb, asta nu înseamnă că nu au fost greutăți, nu înseamnă că nu trebuie să apreciem faptul că totuși nu s-a pierdut niciun joc. Toate astea au dus la o stabilitate și sper ca această stabilitate să continue. Nu vreau să stric sărbătoarea, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ”, a declarat Ladislau Boloni, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și