Închide meniul

Ionel Ganea i-a distrus pe şefii FRF: „Foarte penibili! Când n-ai rezultate, pleci!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2022, 22:45

Ionel Ganea i-a distrus pe şefii FRF: „Foarte penibili! Când n-ai rezultate, pleci!

Ionel Ganea i-a distrus pe Gigi Becali

Ionel Ganea, în timpul unui meci demonstrativ / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Ionel Ganea i-a distrus pe şefii FRF după comunicatul emis în urma rezultatelor extrem de slabe din Liga Națiunilor. Fostul mare internaţional le cere demisia lui Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF a asigurat că Edi Iordănescu va beneficia în continuare de sprijinul staff-ului administrativ, chiar dacă România a câştigat un singur meci în patru meciuri.

Ionel Ganea i-a distrus pe şefii FRF

„Mi se par toți nu penibili, ci foarte penibili, conducătorii Federației, selecționerul, toți, fiecare pe postul lui! Eu cred că în țara asta găsim niște oameni mai capabili să conducă fotbalul românesc. Dar totul se învârte în jurul banilor și a funcțiilor, de care țin toți.

În alte țări, când n-ai rezultate, pleci, renunți, mai ales când lumea îți și strigă: «Demisia!». Ei reprezintă România, nu vreo echipă de club. Dar sunt toți oameni fără onoare!”, a răbufnit Ionel Ganea, potrivit gsp.ro.

FRF, reacție oficială după rezultatele naționalei României din Liga Națiunilor

FRF a oferit o reacție oficială după rezultatele extrem de slabe înregistrate de naționala României în Liga Națiunilor. „Tricolorii” au suferit 3 înfrângeri în primele 4 partide din grupă și riscă să retrogradeze în Liga C. În ciuda eșecurilor din debutul mandatului său, Edi Iordănescu va continua pe postul de selecționer, a anunțat Federația.

Reclamă

Președintele Federației, Răzvan Burleanu, și directorul tehnic, Mihai Stoichiță, au anunțat ce va urma la echipa națională, după înfrângerile usturătoare din Liga Națiunilor.

„Ca urmare a rezultatelor înregistrate de echipa națională a României în meciurile din luna iunie, la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc în această dimineață o întâlnire între administrația FRF, reprezentată de directorul tehnic Mihai Stoichiță și președintele Răzvan Burleanu, și domnul Edward Iordănescu. În urma discuțiilor avute, Federația Română de Fotbal își reafirmă sprijinul pentru Edward Iordănescu.”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

Ce a spus Răzvan Burleanu, după înfrângerile suferite de naționala României sub comanda lui Edi Iordănescu

„Federația Română de Fotbal a respectat toate contractele pe care le-a avut cu selecționerii Echipei Naționale și toate deciziile au fost luate în urma unor analize ample la nivelul Comisiei Tehnice a FRF. Traversăm unul dintre cele mai dificile momente din ultimii 10 ani, la nivelul primei reprezentative. Nu putem accepta mediocritatea în teren, niciodată nu se va întâmpla acest lucru. Ne-am așteptat și ne-am dorit rezultate mult mai rapide în urma performanțelor jucătorilor de U21 din 2019 și din 2021 sau să continuăm succesul calificării la EURO 2016.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, aceste meciuri au arătat nivelul nostru de astăzi și că suntem departe de ținta stabilită. Dar știm totodată că cei mai mulți dintre jucători își doresc să facă performanță în tricoul echipei naționale și să aducă bucurii suporterilor noștri, alături de staff-ul tehnic. Am avut o discuție cu Edward Iordănescu și am decis să continuăm colaborarea. Cred cu tărie că Echipa Națională trebuie să fie pentru orice fotbalist român apogeul profesional, să fie întotdeauna o prioritate pentru el! Cu mult mai multă muncă și sacrificii vom putea să construim din nou o echipă cu șanse reale de calificare la turneele finale”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și