Închide meniul

Ionel Ganea l-a „distrus” pe Edi Iordănescu: „Când eu jucam fotbal, el petrecea! Să plece toţi! Nu era o soluţie pentru naţională!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2022, 22:03

Ionel Ganea l-a „distrus pe Edi Iordănescu: „Când eu jucam fotbal, el petrecea! Să plece toţi! Nu era o soluţie pentru naţională!

Ionel Ganea l-a desfiinţat pe Edi Iordănescu

Ionel Ganea nu crede că Edi Iordănescu e varianta potrivită pentru postul de selecţione | Hepta

Ionel Ganea l-a „distrus” pe Edi Iordănescu, după egalul României de la Helsinki. Fostul mare atacant al României a cerut demisii după Finlanda – România 1-1, meci transmis de ANtena 1 şi pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Ganea e de părere că Edi Iordănescu nu este soluţia potrivită pentru echipa naţională. Ganea ar vrea ca mai multă lume să plece şi nu doar selecţionerul.

Ionel Ganea l-a „distrus” pe Edi Iordănescu

O diferență între cei doi este că nea Puiu a jucat fotbal la cel mai înalt nivel, iar Edi numai tenis de picior.

La care seniori a jucat Edi? Când jucam eu la echipa națională, Edi petrecea. Eu nu cred că era o soluție pentru echipa națională. Au fost soluții, dar au fost făcute cărțile să se ajungă aici.

Ar trebui să plece toți. În fotbal nu se progresează. Dacă e să facem o comparație cu alte sporturi, handbal, înotul, canotajul sau alte sporturi…”, a declarat Ionel Ganea, citat de playsport.ro.

Reclamă

Şi Florin Răducioiu i-a cerut demisia lui Edi Iordănescu

Florin Răducioiu şi-a ieşit din minţi şi a dat de pământ cu Edi Iordănescu. Fostul internaţional român a cerut ca Edi Iordănescu să plece de la echipa naţională. Edi Iordănescu are o singură victorie din 7 meciuri.

Florin Răducioiu spune că este normal ca Edi Iordănescu să fie contestat în momentul în care nu are naţionala nu are rezultate.

Nu am fi meritat să câştigăm, dar nici să pierdem. Jocul României nu mă convinge însă. Este un rezultat echitabil, corect, dar un egal chinuit. Nu e posibil să nu câştigi un meci cu Finlanda. Sunt foarte dezamăgit!

Reclamă 4 / 0/3

Nu vezi jucători care să facă diferența în momente dificile. Jocul României e inconstant, ineficient, nu-mi dă speranțe. Sunt foarte dur, dar chiar nu se poate. Sunt foarte revoltat când văd că Ungaria câștigă cu Germania…

Din punctul de vedere al rezultatelor și al jocului, Edi Iordănescu nu mai are ce căuta la echipa națională, pentru că, din păcate, nu îndeplinește niciun obiectiv. Naibii, mă așteptam să câștigăm măcar cu Finlanda!

După o asemenea campanie, Edi se plânge că a fost contestat? Păi, face parte din joc, e planeta fotbal! Nu mai are coerență! E normal să fii contestat când n-ai rezultate”, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Anunțul FRF despre viitorul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1

Anunțul făcut de FRF despre viitorul lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației, a asigurat că selecționerul de 44 de ani va continua la cârma naționalei indiferent de deznodământul din Liga Națiunilor.

Imediat după remiza de la Helsinki, Stoichiță a făcut precizări în legătură cu situația lui Iordănescu.

Directorul tehnic al FRF a explicat că strategia actuală de la naționala României se bazează pe continuitate, iar din acest motiv Edi Iordănescu va beneficia de încrederea conducerii și după campania din Liga Națiunilor.

„Tricolorii” se află pe ultimul loc în grupă, cu 4 puncte, cu un meci rămas de disputat. România – Bosnia se joacă luni, de la ora 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

„Jocul mă mulţumeşte, e prima dată când vedem o construcţie interesantă din partea naţionalei, faze frumoase, posesie. Apărarea a fost destul de solidă, cu excepţia anumitor momente. Trebuia să câştigăm, aceasta e concluzia, şi oficialii lor au zis la fel.

Toată echipa ne-a mulţumit, chiar dacă rămâne supărarea că n-am mai marcat. Am mai spus de nu ştiu câte ori, Edi Iordănescu va continua la naţională! Am tot schimbat antrenori, încercăm să mergem pe continuitate”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru Prima Sport.

Recomandări
  • Ionel Ganea l-a desfiinţat pe Edi Iordănescu
  • Finlanda – România 1-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și