Închide meniul

Islanda – România 0-2 | Dennis Man, după golul din Islanda: „Suntem un grup grozav”. Speră la Mondiale. „E un vis pentru fiecare dintre noi”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 septembrie 2021, 0:04

Islanda – România 0-2 | Dennis Man, după golul din Islanda: „Suntem un grup grozav. Speră la Mondiale. „E un vis pentru fiecare dintre noi

Dennis Man ar putea reveni în Serie A

Profimediaimages

Dennis Man a fost cel care a deschis drumul spre victorie României în deplasarea din Islanda. A fost un gol care a netezit tricolorilor calea spre revanşa după eliminarea din barajul pentru EURO 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man promite 6 puncte în următoarele două meciuri

Imediat după finalul meciului, Dennis Man era deja cu gândul la următoarele două partide. „Sunt trei puncte importante, un meci bun. Ne focusăm pe urmatorul meci şi suntem foarte fericti. Am mai dat câteva goluri cu dreptul, mă bucur foarte mult. Ne dă încredere pe viitor şi mergem încrezători la următorul meci. Avem nevoie de încredere şi motivaţie.

Pentru fiecare meci ne luptăm la victorie. Am încredere mare în băieţi, suntem un grup grozav. De ce să nu ne gândim la 3 puncte”, a spus Dennis Man, conform protv.ro.

România e, momentan, pe locul 4 în această grupă, dar speră să prindă măcar locul secund la finalul preliminariilor. Această poziţie ne-ar duce în barajul pentru Mondiale.

„E un rezultat bun pentru noi în Armenia. Vom da totul la următorul meci. E o dorinţă foarte mare să mergem la Mondiale, e un vis pentru fiecare dintre noi. Vom da tot ce depinde de noi să mergem acolo. Mister a avut încredere în noi, ne-a încurajat de când am ajuns la Mogoşoaia. Ne-am luat revanşa şi ne pregătim pentru următorul meci.

Reclamă

Ne dorim foarte mult locul doi. Vom da totul în fiecare meci. Mă simt foarte bine, suntem un grup grozav. Vin cu plăcere la naţională”, a mai spus Dennis Man.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și