Închide meniul

Islanda – România 0-2 | „O victorie mare şi o revanşă”. Mirel Rădoi a explicat de ce nu s-a bucurat la golurile tricolorilor. Ce emoţii îl încearcă: „Să nu ne facem de râs cu Liechtenstein”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2021, 0:19 / Actualizat: 3 septembrie 2021, 1:28

Islanda – România 0-2 | „O victorie mare şi o revanşă. Mirel Rădoi a explicat de ce nu s-a bucurat la golurile tricolorilor. Ce emoţii îl încearcă: „Să nu ne facem de râs cu Liechtenstein

Mirel Rădoi, prima reacţie după Islanda - România 0-2

DPA Images / Nick Potts via Hepta

  • Islanda – România 0-2
  • Ce a declarat Mirel Rădoi după victoria tricolorilor

Succesul a venit la mai puţin de un an după „coşmarul” din barajul de la EURO 2020. Islandezii s-au impus atunci cu 2-1 şi au oprit România din drumul spre turneul final. Acum, jucătorii lui Rădoi şi-au luat revanşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, prima reacţie după Islanda – România 0-2

Selecţionerul tricolorilor se gândeşte deja la următoarele meciuri. Se teme chiar şi de duelul cu Liechtenstein, care este „lanterna roşie” din grupa J. Viitoarea adversară a României este fără punct după primele patru meciuri, a înscris un gol şi a încasat 12.

Chiar dacă deocamdată nu am realizat mare lucru, a fost o victorie mare şi o revanşă. Contează foarte mult pentru jucători, putem merge cu mai mare încredere spre următoarea partidă. Nu putem să mai întoarcem nimic, sperăm să legăm victoriile. Nu vreau să mă gândesc decât cum facem să recuperăm jucătorii. Denis Alibec azi, Drăguş s-a accidentat ieri. Vedem ce soluţii găsim în atac pentru că va trebui să marcăm goluri.

Reclamă

Jucătorii care au venit de pe bancă chiar au făcut diferenţa. Le-am transmis că trebuie să vină să aducă un plus, după minutul 60 Islanda are probleme. Până la urmă este important să vedem cum facem ca noi să adunăm cât mai multe puncte.

Deocamdată mă interesează meciul cu Liechtenstein, chiar dacă pare un meci facil. Sunt sigur că au fost dominaţi de Germania, dar vreau să văd sistemul de joc. Partida cu Liechtenstein este probabil cea mai importantă. Venim după o victorie cu Islanda, suntem entuziasmaţi, să nu cădem într-o capcană şi să ne facem de râs cu Liechtenstein„, a declarat Mirel Rădoi la PRO TV.

Reclamă

Rădoi a dezvăluit motivul pentru care nu s-a bucurat la golurile lui Dennis Man şi Stanciu.

Au mai fost meciuri în care m-am bucurat şi m-am bucurat prea repede. Am zis că şi poate jucătorii sunt euforici şi să nu le transmit o stare de relaxare„, a mai spus selecţionerul României.

La trei zile după meciul cu Liechtenstein, de pe Arena Naţională, tricolorii joacă la Skopje. Macedonia de Nord este pe locul 3 în grupă. Are 7 puncte, cu unul mai mult decât România. Lider surpriză este Armenia, care stă mai bine decât Germania. Clasamentul în grupă este extrem de încins.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru