Închide meniul

Islanda – România 2-1 | Ce a putut spune selecţionerul Erik Hamren despre penalty-ul cerut de toată România, pe finalul meciului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2020, 6:39

Islanda – România 2-1 | Ce a putut spune selecţionerul Erik Hamren despre penalty-ul cerut de toată România, pe finalul meciului

ProfimediaImages

Erik Hamren a vorbit despre penalty-ul cerut de români în meciul cu Islanda

"Nu am văzut fazele importante ale meciului încă. Nu am văzut ofsaidul de la golul nostru şi nici penalty-ul cerut de români. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar am vorbit cu fiica mea la telefon la finalul meciului şi mi-a spus că nu se poate dicta niciodată penalty pentru acel duel", a spus Erik Hamren, pentru presa din Islanda. 

Islanda – România 2-1 | Verdictul specialistului

În minutul 79, tricolorii au cerut penalty după ce o minge trimisă de Gabi Iancu l-a lovit în mână pe Ragnar Sigurdsson. Adrian Porumboiu crede că cei de la camera VAR au procedat corect. 

"Este și distanța foarte mică. Dacă din camera VAR nu i-a comunicat să vadă fază, probabil că au considerat că nu e necesar să-l informeze. Au mai multe camere acolo. N-ai ce să-i reproșezi arbitrului într-o asemenea fază.

E greu să mă pronunț din ce am văzut, pe prima reluare nu mi s-a părut penalty. Pe a doua reluare mâna pare depărtată de corp, dar nici acolo nu pare că se poate da penalty. 

Reclamă

Arbitrul a judecat foarte bine, având în vedere că are și ajutoarele video. Nu avem ce să-i reproșăm. Nu putem să ne legăm de faza asta. Niciun arbitru din lumea asta nu poate spune că a fost penalty clar. Un penalty îl dai dacă e clar", a spus Porumboiu. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și