Închide meniul

Islanda – România | Gică Popescu îi îmbărbătează pe tricolorii lui Mirel Rădoi: „Cu adversarii facili ne puneam o singură întrebare: scorul!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 15:07

Islanda – România | Gică Popescu îi îmbărbătează pe tricolorii lui Mirel Rădoi: „Cu adversarii facili ne puneam o singură întrebare: scorul!

Gică Popescu

Mediafax Foto / Andreea Alexandru

  • Islanda – România, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Gică Popescu îi îmbărbătează pe tricolorii lui Mirel Rădoi

Gică Popescu îi îmbărbătează pe tricolorii lui Mirel Rădoi

Islanda este naţionala care ne-a eliminat în semifinalele barajului pentru EURO 2020, scor 1-2. Astfel, tricolorii lui Rădoi caută în această seară revanşa în faţa „vikingilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea meciului, Gică Popescu le-a transmis un mesaj de încurajare tricolorilor. „HAI, ROMÂNIA!

Diseară, echipa națională joacă împotriva Islandei primul meci din seria de trei pe care le va disputa în această lună. Îmi amintesc de un joc pe care l-am disputat la Reykjavik, pe 9 octombrie 1996, în preliminariile pentru Coupe du Monde 1998. Am învins atunci Islanda cu 4-0, iar eu mi-am făcut cadou un gol chiar de ziua mea. Împlineam 29 de ani și eram căpitanul Barcelonei. În acele vremuri, cu adversarii facili ne puneam o singură întrebare: scorul.

Reclamă

Sigur, Islanda nu mai e un adversar facil, dimpotrivă. Cu toate problemele pe care le au azi, cred că vom întâlni un adversar care se va mobiliza în stilul propriu. Am încredere în jucătorii noștri, cărora le urez succes în realizarea unui obiectiv deloc ușor, calificarea la Campionatul Mondial din Qatar.

O competiție la care nu am mai fost prezenți chiar de la acea ediție din Franța. Hai, România”, a transmis Gică Popescu.

Reclamă

Islanda – România, LIVE TEXT, de la 21:45, pe AS.ro

Naţionala României îşi joacă viitorul în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Prima confruntare va fi cu Islanda, azi, de la 21:45. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Elevii lui Mirel Rădoi nu mai au voie să facă niciun pas greşit după debutul slab din preliminarii. Naţionala România a câştigat primul meci, 3-2 cu Macedonia de Nord, după care au urmat două înfrângeri: 0-1 cu Germania şi 2-3 cu Armenia.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a spera la Campionatul Mondial din 2022, echipa naţională are nevoie de victorii în meciurile cu Islanda, Liechtenstein şi Macedonia de Nord.

Prima confruntare este cea cu Islanda, echipă care ne-a eliminat în semifinalele barajului pentru EURO 2020, scor 1-2. Astfel, tricolorii lui Rădoi caută revanşa în faţa „vikingilor”.

Clasamentul grupei J din preliminariile CM 22

După primele 3 etape din grupa J, Armenia este lider detaşat. Este singura echipă cu maximum de puncte.

Pe locul secund se află Macedonia de Nord, care a reuşit o surpriză uluitoare şi a câştigat chiar pe terenul Germaniei, 2-1. Pandev şi Elmas au punctat în victoria care a făcut înconjurul lumii.

Nu a fost loc de surprize şi la Vaduz, acolo unde Islanda a trecut cu 4-1 de Liechtenstein. „Vikingii” au egalat-o la puncte pe România, dar rămân pe locul 5 din cauza golaverajului.

  1. Armenia 9 puncte
  2. Macedonia de Nord 6 puncte
  3. Germania 6 puncte
  4. România 3 puncte
  5. Islanda 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”