Închide meniul

Israel – România 2-2 | „Mă bucur că am prins convocarea, dar nu îmi doream aşa!” Darius Olaru, mesaj clar pentru Edi Iordănescu: „Sper să fiu din nou aici!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2022, 23:38

Israel – România 2-2 | „Mă bucur că am prins convocarea, dar nu îmi doream aşa! Darius Olaru, mesaj clar pentru Edi Iordănescu: „Sper să fiu din nou aici!

Darius Olaru, strigăt de luptă înainte de România – Finlanda

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Israel – România 2-2. Darius Olaru a fost titularizat în meciul de pe Netanya Stadium. Mijlocaşul FCSB a fost ales să joace alături de Marius Marin. Cei doi i-au înlocuit pe Răzvan Marin şi Bordeianu, care au fost la închidere în eşecul de pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ghinionul de care a avut parte Edi Iordănescu, care a pierdut jucători pe bandă rulantă, s-a dovedit a fi o şansă uriaşă pentru Dariu Olaru. Fotbalistul de la FCSB a fost chemat la prima reprezentativă după ce Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Darius Olaru, mesaj pentru Edi Iordănescu după Israel – România 2-2

„Mă bucur că am prins convocarea, dar nu îmi doream aşa. Le doresc multă sănătate colegilor mei. Meritam victoria. Au fost mai multre situaţii. Mi s-a explicat de ce nu am fost convocat. Voi munci să ajung aici. Cred că am crescut în evoluţii.

Merg la echipa de club şi sper să fiu din nou aici. M-am bucurat pentru Edi Iordănescu. Oricine ar fi fost, la fel aş fi muncit. M-am simţit foarte bine şi sper să ne calificăm la EURO. Putem să creştem în evoluţii şi să ne calificăm”, a declarat Darius Olaru la ProX.

Israel – România 2-2 | Edi Iordănescu rămâne fără victorie la echipa naţională

Israel – România 2-2. Edi Iordănescu a ratat primul succes pe banca echipei naţionale. Cu probleme de lot, „tricolorii” au remizat, scor 2-2, pe „Netanya Stadium”.

Reclamă

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol în mandatul lui Edi Iordănescu. Dennis Man i-a trimis o pasă lungă mijlocaşului lui Galatasaray, care l-a învins pe portarul advers şi a reuşit primul gol din era Iordănescu. Dennis Man a reuşit să marcheze şi el în minutul 23. Vlad Chiricheş a recuperat la mijlocul terenului şi i-a pasat lui Dennis Man, care l-a executat pe portarul Israelului cu un şut pe jos.

În repriza secundă, Dabbur a redus din diferenţă, după o gafă în defensivă. Andrei Ivan l-a scăpat din marcaj pe golgheterul din Israel. La doar câteva secunde, Edi Iordănescu l-a schimbat pe atacantul Universităţii Craiova. Acelaşi Dabbur a profitat de o nouă greşeală în defensiva lui Edi Iordănescu şi a stabilit scorul final, reuşind „dubla”.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Reclamă 4 / 0/3

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și