Închide meniul

Israel – România | „A venit cu lucruri noi!” Vlad Chiricheș, laude pentru Edi Iordănescu. Mesajul căpitanului pentru ceilalți tricolori

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 martie 2022, 18:39

Israel – România | „A venit cu lucruri noi! Vlad Chiricheș, laude pentru Edi Iordănescu. Mesajul căpitanului pentru ceilalți tricolori

Vlad Chiricheș e căpitanul României

Hepta

Israel – România e al doilea meci pe care Edi Iordănescu îl va susține pe banca echipei naționale. Tricolorii sunt încrezători în noul selecționer. Vlad Chiricheș l-a lăudat pe fiul lui Anghel Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a suferit o înfrângere la debutul pe banca României, 0-1 cu Grecia. Vlad Chiricheș a îndemnat la mai multă dăruire din partea colegilor săi pentru partida cu Israel.

Israel – România | Vlad Chiricheș, laude pentru Edi Iordănescu

„A trecut mult timp de când am lucrat cu Edi Iordănescu. E clar că au trecut anii peste el și are mult mai multă experiență. A venit cu lucruri noi. Este un antrenor tânăr, cu o mentalitate pozitivă, sper să facem lucruri bune împreună.

E prima dată când joc în Israel. Trebuie să avem o dăruire mult mai mare la meciul de maine, să fim mult mai agresivi. Ne orim foarte mult să câstigăm și vom face tot posibilul pentru asta.

E foarte greu să influențez eu un jucător tânăr într-o săptămână cât sunt aici. Ei trebuie să joace pentru echipele lor de club, să se antreneze la nivel maxim. Să continue să joace, să o facă bine și să continue să joace la echipa națională. Pentru punerea lor în echipă, Mister știe ce e de făcut.

Reclamă

Sincer, eu sunt obișnuit cu criticile. Au fost multe momente când am fost certat și nu toată lumea a fost mulțumită de jocul nostru. Știm foarte bine ce am greșit și ce am fi putut să facem mai bine. Este foarte bine că vine acest meci și trebuie să ne ridicăm la cel mai bun nivel”, a spus Vlad Chiricheș, la conferința de presă dinaintea partidei cu Israel.

România – Israel e programat marți seară, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Israel – România | Probleme de lot pentru Edi Iordănescu

Alex Maxim și Mario Camora nu vor evolua în meciul Israel – România, scrie gsp.ro. Sursa citată notează că fotbalistul lui Gaziantep are viroză, în timp ce fundașul lui CFR Cluj se confruntă cu probleme musculare. Ambii au fost titulari cu Grecia, la debutul lui Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Vestea că Maxim și Camora nu vor evolua cu Israel vine la doar o zi după ce FRF a anunțat că alți patru fotbaliști au fost depistați cu Covid-19 la ultima testare PCR. Este vorba despre Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase. Toți au ieșit din programul tricolorilor și au intrat în izolare.

Din cauza problemelor de lot, au fost convocați de urgență Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, și Darius Olaru (FCSB).

Pe de altă parte, Cristi Manea, Denis Alibec, Dennis Man și Nicușor Bancu, care au acuzat viroze respiratorii și n-au fost în lot pentru meciul cu Grecia, s-au refăcut și pot juca cu Israel.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și