Închide meniul

Israel – România LIVE TEXT | Florin Prunea, mesaj pentru fanii echipei naționale: „Merită mai mult”

Alex Ioniță Publicat: 17 noiembrie 2023, 22:57

Reclamă
Israel – România LIVE TEXT | Florin Prunea, mesaj pentru fanii echipei naționale: Merită mai mult”

Florin Prunea, savuros despre momentul în care a revenit de la Cupa Mondială din 1994

Florin Prunea / Hepta

Israel – România LIVE TEXT | Florin Prunea a transmis un mesaj pentru fanii echipei naționale. Fostul mare portar s-a declarat dezamăgit de faptul că principalul grup de suporteri ai „tricolorilor” nu vor face deplasarea în Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul care îi poate duce pe „tricolori” la EURO va avea loc sâmbătă, de la ora 21:45 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Urmează apoi partida cu Elveția, de pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Israel – România LIVE TEXT | Florin Prunea, mesaj pentru fanii echipei naționale. Ce a transmis fostul internațional

Fostul portar al echipei naționale este de părere că România avea nevoie de susținere din partea galeriilor la partida cu Israel, având în vedere faptul că elevii lui Edi Iordănescu sunt favoriți la calificare.

Totodată, Florin Prunea a vorbit și despre poziția în care se află echipa națională, care este la egalitate de puncte cu Elveția și ar avea șanse chiar și la calificare de pe primul loc al grupei.

„Suntem favoriți. Cum adică ce șanse avem? E un mare avantaj că jucăm în Ungaria. Îmi pare rău că cei de la Uniți Sub Tricolor și celelalte galerii nu vor să participe. Așa cum au fost ei huliți de toată lumea, cred că merită mai mult

Reclamă

Avem nevoie de mai mult ca la București, unde am făcut un 1-1 norocos. Israelul a avut ghinion că nu ne-a învins. Va fi cu siguranță un alt joc, dar uite că au reușit să încurce și Elveția pe final.

Suntem lideri în grupă, la egalitate cu elvețienii, iar lucrul ăsta ne obligă. Dacă ne spunea asta cineva la începutul campaniei cred că râdeam. Conjunctură sau nu, noi ne-am făcut punctele pe teren, la fel ca adversarii noștri”, a spus Florin Prunea, potrivit fanatik.ro.

Edi Iordănescu ia în calcul și o înfrângere cu Israel

Selecționerul echipei naționale a dezvăluit faptul că elevii săi se vor pregăti mult mai bine pentru partida cu Elveția, în situația în care nu vor reuși să obțină măcar un rezultat de egalitate cu Israel, care ar duce România la EURO.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am stabilit primul 11, mai avem un antrenament, mai sunt discuții individuale. E important ca mâine să avem mai multe discuții despre starea unora, cu staff-ul medical. Apoi vom trage linii și sperăm că vom fi inspirați și că vom face alegerile bune. Mâine veți vedea o echipă care poate aduce calificarea.

Este datoria noastră să gândim complex. Echipa, dar și noi, suntem focusați total pe jocul de mâine. Vrem să ducem calificarea în România, să nu mai prelungim momentul. Ar fi ceva fantastic. Ne așteaptă un examen foarte dificil.

În cazul nefericit în care nu se întâmplă mâine sunt sigur că ne vom replia pentru partida cu Elveția. Ei (n.r. jucătorii echipei naționale) nu au de ce să aibă emoții, toate emoțiile trebuie canalizate în cel mai constructiv fel”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Israel.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și