Închide meniul

Israel – România LIVE TEXT | Țucudean îi motivează pe jucători: „Ce ne-a rămas în țara asta în afară de sport? Să profităm”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 noiembrie 2023, 10:50 / Actualizat: 18 noiembrie 2023, 12:42

Israel – România LIVE TEXT | Țucudean îi motivează pe jucători: Ce ne-a rămas în țara asta în afară de sport? Să profităm”

Israel - România LIVE TEXT | George Țucudean îi motivează pe jucători

George Ţucudean, în tricoul naţionalei / Hepta

Israel – România LIVE TEXT | George Țucudean îi motivează pe jucători. Fostul atacant care a stârns 10 selecții și 3 reușite pentru echipa națională a vorbit despre partida care îi poate duce pe elevii lui Edi Iordănescu la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Israel și România este programat pe data de 18 noiembrie, de la ora 21:45. Mai apoi, „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor juca ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024, cu Elveția, pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Israel – România LIVE TEXT | George Țucudean îi motivează pe jucători. Ce a transmis fostul atacant

Fostul atacant este de părere că ar fi senzațional ca echipa națională pregătită de Edi Iordănescu să se califice la EURO cu o victorie în fața selecționatei din Israel. Totodată, George Țucudean a menționat faptul că „tricolorii” trebuie să profite de situația în care se află și ofere suporterilor bucuria unei calificări.

„Tot de noi depinde. Să câștigăm cu Israel și cu asta basta, suntem și noi calificați. Un egal ar fi de ajuns, dar ar fi frumos să ne calificăm cu o victorie… sau două! Avem program greu, dar presiunea mare e la Israel. Noi depindem de noi, iar dacă vom fi calificați vom fi mai dezinvolți cu Elveția.

Presiunea o ai indiferent că joci cu Israel sau Andorra. Trebuie să faci față la presiune. Atât timp cât ești aproape de îndeplinirea obiectivului înseamnă că ai făcut lucruri bune și trebuie să continui.

Reclamă

Hai să profităm de situația pe care o are Israelulul în țară, să ne calificăm, să câștigăm, iar mai departe să uităm ce a fost în trecut, să nu fim negativiști. Am încredere în antrenor, în băieți, au realizat foarte multe lucruri.

Cred că echipa națională încă aduce suporteri la stadion. Ce ne-a rămas în țara asta în afară de sport? Da, e nevoie de bucuria unei calificări. Sportul și echipele naționale ale României pot scoate oameni în stradă. Nu s-a întâmplat de mult timp, dar ce putem face în afară de a munci și a spera la lucrul ăsta”, a spus George Țucudean, potrivit sport.ro.

Ciprian Marica are soluția pentru atacul echipei naționale

Fostul atacant al echipei naționale este de părere că Denis Drăguș, legitimat la Gaziantep, formație pregătită de Marius Șumudică, poate reprezenta o soluție în primul 11 al selecționatei conduse de Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Drăguș mi se pare că are mult mai mare vână, energie, forță, calitate tehnică, un vârf de pătrundere. Mi se pare că vine cu euforia jucătorului tânăr. Eu aș merge pe Drăguș. Sigur, depinde și de abordarea partidei.

Aici antrenorul știe cum își face tactica. Poți să joci și cu Alibec dacă te gândești că o să domini și o să poți să pui probleme și să te lupți de la egal la egal. Sau chiar să ataci, să fii în careu. Poate e un jucător mai bun de careu și de execuție Alibec. Acum depinde”, a spus Ciprian Marica, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și