Închide meniul

Israelienii, motivaţi înaintea meciurilor din preliminariile EURO 2024: „Au fost destui care și-au dorit să ne retragem”

Alex Masgras Publicat: 7 noiembrie 2023, 21:18

Reclamă
Israelienii, motivaţi înaintea meciurilor din preliminariile EURO 2024: „Au fost destui care și-au dorit să ne retragem

sraelienii, extrem de motivaţi înaintea meciurilor din preliminariile EURO 2024

Jucătorii Israelului, înaintea meciului cu România din preliminariile EURO 2024 / Profimedia

Israelienii sunt motivaţi înaintea meciurilor din preliminariile EURO 2024. Jucătorii lui Alon Hazan vor avea parte de un program complicat, urmând să dispute patru meciuri în nouă zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre acestea se numără şi meciul cu România, care va avea loc pe 18 noiembrie, în Ungaria. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu se luptă cu Israel pentru un loc la Campionatul European din 2024. România va disputa ultimul meci din preliminarii pe 21 noiembrie, cu Elveţia, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Israelienii, motivaţi înaintea meciurilor din preliminariile EURO 2024

Israel se pregăteşte pentru cele patru meciuri pe care trebuie să le dispute în preliminariile EURO 2024. La o lună de la izbucnirea conflictului din Israel, echipa naţională de fotbal va reveni în teren pe 12 noiembrie, în Kosovo.

După aceea vor urma meciurile cu Elveţia şi România din Ungaria, campania de calificare urmând să se încheie pe 21 noiembrie, în Andorra. La prima conferinţă de presă susţinută de federaţie după izbucnirea războiului, Shino Zuaretz, preşedintele Federaţiei Israeliene de Fotbal, a vorbit despre programul încărcat al naţionalei ţării sale şi despre faptul că mulţi şi-au dorit ca Israel să se retragă din preliminarii.

De asemenea, el a subliniat importanţa fanilor la partidele cu Elveţia şi România care vor avea loc în Ungaria:

Reclamă

„Au fost destui care și-au dorit să renunțăm și să ne retragem din competiție. Asta nu se va întâmpla.

Ne-am încăpățânat să jucăm cu public pentru a le oferi ocazia fanilor noștri evrei și israelieni să ne încurajeze la partidele cu Elveția și România. Sperăm să fie plin stadionul. E mic, dar suntem siguri că va fi ce avem nevoie pentru a simți că evoluăm acasă”, a declarat Shino Zuaretz, preşedintele Federaţiei Israeliene de Fotbal, citat de gsp.ro.

„Patru meciuri în nouă zile? E dificil, însă lotul nostru e mare și ne vom descurca. Băieții sunt extrem de motivați”, a declarat şi Alon Hazan, selecţionerul Israelului.

Reclamă 4 / 0/3

FRF a anunţat când pune în vânzare biletele la meciul Israel – România!

FRF a anunţat când pune în vânzare biletele la meciul Israel – România! Astăzi, Federaţia Română de Fotbal a transmis că biletele la partida crucială pentru calificarea la EURO 2024 se pun în vânzare începând de mâine, 8 noiembrie.

„Capacitatea stadionului este de 3.800 de locuri, din care suporterii români vor putea accesa 462 (300 în sectorul 3H, 162 în sectorul 3I, conform hărții de mai jos).

Fiecare suporter trebuie să se înregistreze cu adresa de e-mail și datele personale pe site-ul pe care vor fi puse la vânzare biletele.

Fiecare suporter va putea comanda un singur bilet, după ce va completa datele de identificare (CNP) și va încărca o imagine cu actul de identitate.

Biletele vor fi livrate la adresa de e-mail cu care a fost creat contul cu până la 48 de ore înainte de disputarea meciului.

Posesorii de bilete trebuie să se prezinte la stadion cu actul de identitate înregistrat în platformă pentru verificarea identității înaintea accesului la meci.

Prețul unui bilet este de 100 shekeli (aproximativ 24 EUR, respectiv 120 RON).

Reclamă

Suporterii români NU își pot cumpăra bilete în alte zone ale stadionului decât cele alocate de organizator/federația gazdă”, au anunţat astăzi reprezentanţii FRF, pe site-ul oficial.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și