Închide meniul

FRF a anunţat când pune în vânzare biletele la meciul Israel – România! Cât te costă să vezi partida crucială pentru calificare

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 13:54

Reclamă
FRF a anunţat când pune în vânzare biletele la meciul Israel – România! Cât te costă să vezi partida crucială pentru calificare

FRF a anunţat când pune în vânzare biletele la meciul Israel - România

„TricoloriI”, în duelul cu Israel / Profimedia Images

FRF a anunţat când pune în vânzare biletele la meciul Israel – România! Astăzi, Federaţia Română de Fotbal a transmis că biletele la partida crucială pentru calificarea la EURO 2024 se pun în vânzare începând de mâine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un bilet la meciul Israel – România, care se va disputa la Budapesta, costă circa 120 de lei.

FRF a anunţat când pune în vânzare biletele la meciul Israel – România!

Capacitatea stadionului este de 3.800 de locuri, din care suporterii români vor putea accesa 462 (300 în sectorul 3H, 162 în sectorul 3I, conform hărții de mai jos).

Fiecare suporter trebuie să se înregistreze cu adresa de e-mail și datele personale pe site-ul pe care vor fi puse la vânzare biletele.

Fiecare suporter va putea comanda un singur bilet, după ce va completa datele de identificare (CNP) și va încărca o imagine cu actul de identitate.

Reclamă

Biletele vor fi livrate la adresa de e-mail cu care a fost creat contul cu până la 48 de ore înainte de disputarea meciului.

Posesorii de bilete trebuie să se prezinte la stadion cu actul de identitate înregistrat în platformă pentru verificarea identității înaintea accesului la meci.

Prețul unui bilet este de 100 shekeli (aproximativ 24 EUR, respectiv 120 RON).

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii români NU își pot cumpăra bilete în alte zone ale stadionului decât cele alocate de organizator/federația gazdă”, au anunţat astăzi reprezentanţii FRF, pe site-ul oficial.

E oficial! Unde se va juca meciul Israel – România! Meciul e în Ungaria, dar nu la Budapesta

Meciul Israel – România, programat pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, se va juca pe stadionul Pancho din Felcsút, Ungaria, a anunţat oficial FRF.

UEFA a anunțat că a fost de acord cu propunerea Federației Israeliene de a disputa meciurile cu România și Elveția pe stadionul Pancho, aflat la aproximativ 50 de kilometri de Budapesta. Arena are o capacitate de 3.800 de locuri și este gazda formației Academia Pușkaș.

În ceea ce privește accesul publicului la cele două partide, UEFA a precizat: “Prezența spectatorilor va fi permisă”.

Locul disputării meciului Israel – România, crucial pentru calificarea la EURO 2024, a fost schimbat de mai multe ori. Mai întâi a apărut informaţia că partida se va disputa în Cipru, după care varianta a fost Budapesta.

În cele din urmă a fost ales satul Felcsút, care are o populaţie de sub 2.000 de locuitori. Israel are un program de foc în luna noiembrie, având în vedere că partidele cu Kosovo şi Elveţia au fost amânate în urma atacului Hamas şi începerii războiului în Ţara Sfântă.

Israel va juca pe 12 noiembrie cu Kosovo, pe 15 noiembrie cu Elveţia, pe 18 noiembrie cu România şi pe 21 noiembrie cu Andorra.

Reclamă

Israel – România nu se mai joacă la Budapesta!

Pe 27 octombrie a apărut informaţia că partida Israel – România nu se mai joacă la Budapesta. S-a luat în calcul Debreţin, după ce anterior fusese vehiculată şi varianta Cipru.

În cele din urmă, Israel – România se joacă în Ungaria, dar nu într-un oraş mare, ci într-un sat.

Motivul pentru care partida nu se poate disputa în capitala Ungariei ar fi cauzat de meciul dintre Belarus și Andorra, care se joacă tot pe data de 18 noiembrie, în Budapesta.

Clasamentul din grupa I de calificare la EURO 2024

Iată situația din grupa României, înainte de partidele din luna noiembrie.

1. România – 16 puncte (8 meciuri)
2. Elveția – 15 puncte (7 meciuri)
3. Israel – 11 puncte (6 meciuri)
4. Kosovo – 7 puncte (7 meciuri)
5. Belarus – 6 puncte (8 meciuri)
6. Andorra – 2 puncte (8 meciuri)

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și