Închide meniul
Foto

Jandarmeria a luat măsuri după incidentele de la România U21 – Ucraina U21. Ultrașii evacuați au fost amendați

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2023, 9:43

Reclamă
Jandarmeria a luat măsuri după incidentele de la România U21 – Ucraina U21. Ultrașii evacuați au fost amendați

Jandarmeria a luat măsuri după incidentele de la România U21 - Ucraina U21

Incidentele de la România U21 - Ucraina U21 / Antena Sport

Jandarmeria a luat măsuri după incidentele de la România U21 – Ucraina U21. Partida de la Campionatul European de tineret a fost marcată de incidente în tribunele stadionului Steaua. Aproape de finalul partidei, suporterii de la „Uniți Sub Tricolor” au folosit mai multe materiale pirotehnice și au fost scoși în afara stadionului. Totuși și după evacuarea acestora au mai avut loc o serie de incidente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii pregătiți de Emil Săndoi au pierdut partida cu Ucraina, cu scorul de 0-1, după autogolul lui Victor Dican. În urma acestui rezultat, selecționata U21 nu mai are nicio șansă de calificare în fazele eliminatorii ale turneului final.

Jandarmeria a luat măsuri după incidentele de la România U21 – Ucraina U21. Incidentele au continuat și în afara stadionului

După ce au fost evacuați, suporterii de la „Uniți Sub Tricolor” au continuat să cauzeze probleme. La ieșirea de pe stadion, jandarmii au încercat să îi legitimeze pe fanii problematici, dar unii dintre ei au opus rezistență. Astfel, autoritățile au fost nevoite să apeleze la forță.

Incidentele au pornit aproape de finalul partidei, atunci când suporterii de la „Uniți Sub Tricolor” au afișat un banner cu un mesaj interzis de către UEFA. Astfel, personalul stadionului a intervenit, în încercarea de a reține bannerul, iar astfel a pornit un conflict între stewarzi și suporteri. În cele din urmă, situația a fost aplanată de jandarmii care se aflau în apropiere.

Totuși, au fost constituite dispozitive de blocare ale Jandarmeriei, pentru legitimarea, identificarea și luarea măsurilor legale. În urma acestora, Jandarmeria Capitalei a anunțat că după partida dintre România și Ucraina, de la EURO U21, au fost întocmite 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.750 lei. De asemenea, au fost aplicate și 2 interdicții pe stadioane, pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și un an.

Reclamă

Emil Săndoi, după România U21 – Ucraina U21 0-1: „E dureros. Parcă toate ni se întâmplă nouă”. Unde s-a făcut diferența

La finalul partidei de pe stadionul Steaua, Emil Săndoi, selecționerul naționalei de tineret, a vorbit despre a doua înfrângere a României de la acest turneu final.

„Îmi pare rău că parcă nu avem șansă. Și la meciul cu Spania am luat un gol în minutul 90 și ceva, azi luăm gol în minutul 89, dintr-o deviere până la urmă. E adevărat, ca posesie, Ucraina a fost peste noi, a și avut ocaziile mai clare decât noi, dar și noi am avut ocazii în momente cheie ale jocului. Înainte de deschiderea scorului a fost șutul lui Octavian Popescu care a trecut puțin peste poartă.

Da, e dureros. E un nivel al competiției. Eu cred că suntem în creștere ca nivel de joc, acum înțelegem ce înseamnă acest nivel al competiției. Știți, că v-am spus, poate nici noi nu am fost pregătiți neavând o campanie de calificare, având doar jocuri amicale. Am și întâlnit Spania în primul meci, adică toate s-au derulat incredibil, numai împotriva noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Cu accidentările care au fost. Ați văzut și astăzi. L-am așteptat pe Screciu, care ne-a lipsit foarte mult în primul meci, astăzi a trebuit să iasă pentru că a avut probleme medicale. Acesta e fotbalul, din păcate.

Și Ucraina are jucători de viteză pe flancuri, cu o tehnică individuală foarte bună. Jucători care pot face diferența. O echipă matură, cu jucători care joacă de ani de zile la Șahtior sau Dinamo Kiev, care joacă în Champions League. Aici s-a făcut diferența. V-am zis, e incredibil. Parcă toate ni se întâmplă numai nouă”, a declarat Emil Săndoi, la tvr.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și