Închide meniul

Vladimir Screciu, după România U21 – Ucraina U21 0-1: „Nici nu-mi vine să mă duc în vestiar acum”

Alex Masgras Publicat: 24 iunie 2023, 22:12

Reclamă
Vladimir Screciu, după România U21 – Ucraina U21 0-1: „Nici nu-mi vine să mă duc în vestiar acum

Vladimir Screciu, după România U21 – Ucraina U21 0-1

Vladimir Screciu, înaintea meciului România U21 - Ucraina U21 / ProfiMedia

Vladimir Screciu a vorbit după România U21 – Ucraina U21. Echipa națională de tineret a pierdut și al doilea meci de la Campionatul European U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Emil Săndoi a avut o prestație mai bună decât cea din meciul de debut cu Spania, dar nu a reușit nici astăzi să înscrie. Ucraina s-a impus grație autogolului lui Dican din minutul 89.

Vladimir Screciu, după România U21 – Ucraina U21 0-1: „Nici nu-mi vine să mă duc în vestiar acum”

La finalul partidei de pe stadionul Steaua, Vladimir Screciu a declarat că este dezamăgit de parcursul tricolorilor la turneul final și că speră să încheie Campionatul European U21 cu o victorie în ultimul meci, contra Croației.

„Matematic am ieșit din acest turneu, ne pare foarte rău, dacă făceam un rezultat bun în seara asta conta și meciul viitor. Cel din seara asta a fost unul echilibrat la ocazii, posesia fost de partea lor, dar cred că am arătat puțin mai bine decât la primul meci.

Ne dorim să facem un rezultat bun în cel cu Croația. Am avut câteva ocazii pe parcurs, mai multe în prima repriză. Cred că ocaziile astea, când le avem, trebuie să le valorificăm.

Reclamă

Nu știu de ce am jucat bine 25 de minute și restul nu, chiar ne pare foarte rău, nici nu-mi vine să mă duc în vestiar acum, la băieți. Ne pare rău că nu ne-am putut califica”, a declarat Vladimir Screciu, potrivit tvr.ro.

Vladimir Screciu: „Era bine dacă era VAR și acum”

Screciu a vorbit și despre faza din minutul 17, atunci când Markovic și portarul Ucrainei s-au ciocnit în careu. Jucătorii României au cerut lovitură de la 11 metri, fără succes. La Campionatul European U21, UEFA a decis să introducă sistemul VAR abia din faza sferturilor de finală:

„Eu eram în spatele lui Jovan (n.r. la faza din minutul 17) și am văzut cum portarul l-a lovit în gleznă, chiar nu mă așteptam să nu fie penalty. Nu aveam niciun dubiu că nu va fi.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că au mai fost faze dubioase la acest turneu, era bine dacă era VAR și acum, nu doar din sferturi încolo. Nu am putut valorifica ocaziile, din păcate”, a mai spus Vladimir Screciu.

România mai are șanse teoretice de calificare în sferturile de finală ale Campionatului European U21. Echipa lui Emil Săndoi trebuie învingă Croația în ultimul meci din grupă, dar are nevoie de ajutor și din partea celorlalte echipe. Mai întâi, Croația trebuie să o învingă pe Spania astăzi și este nevoie și de o victorie a Ucrainei în ultima etapă, contra spaniolilor. În cazul în care se va întâmpla acest lucru, departajarea dintre România, Spania și Croația se va face la golaveraj, dar înfrângerea din prima etapă a tricolorilor la scor de neprezentare nu ne oferă prea multe speranțe.

România U21 mai are un meci de disputat în faza grupelor. Tricolorii mici vor juca marți seară, pe stadionul Steaua, contra naționalei Croației. În această seară, de la ora 21:45, se mai joacă în Grupa B partida dintre Spania U21 și Croația U21, în Giulești.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și