Închide meniul

”Jucăm lungă și fugi după ea!” Liță Dumitru deplânge situația de la echipa națională: ”Nu poate schimba Edi lucrurile! Cu cine să se califice?”

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2022, 9:28

Reclamă
”Jucăm lungă și fugi după ea!” Liță Dumitru deplânge situația de la echipa națională: ”Nu poate schimba Edi lucrurile! Cu cine să se califice?”

Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea la Euro 2024

Hepta

Liță Dumitru (72 ani) nu are încredere că echipa națională se va califica la EURO 2024. Edi Iordănescu a pierdut primul meci din mandat, scor 0-1 cu Grecia, iar fostul mare fotbalist deplânge situația în care a ajuns prima reprezentativă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liță Dumitru nu crede în noua generație de la echipa națională și este de părere că, la fel ca în cazul lui Mirel Rădoi, Edi Iordănescu nu poate califica România la un turneu final.

Liță Dumitru deplânge situația de la echipa națională

”Cine i-a impus lui Edi câștigarea grupei din Liga Națiunilor? Cine sunt cei care conduc? Păi, ei nu s-au gândit că fac aceeași greșeală precum cu Rădoi? E un antrenor tânăr. 

(n.r. Poate schimba Edi lucrurile?) Nu poate schimba Edi lucrurile, pentru că nu el va fi de vină. Nici Rădoi nu a fost de vină. Cum să-i impui lui Edi să se califice? Cu cine să se califice? Obiectivul trebuie să fie formarea unei echipe pentru o perioadă mai lungă.

Vedem unde suntem. Trebuie să se organizeze cum au zis Hagi sau Boloni. Cu o Comisie Tehnică pentru selecție, cu antrenori pricepuți, cu antrenamente adevărate. Noi când intrăm pe teren, jucăm lungă și fugi după ea. Dacă o avem și o dăm lungă, cum să o mai avem?”, a declarat Liță Dumitru, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Ioan Andone, sfaturi pentru Edi Iordănescu înainte de Israel – România

Ioan Andone l-a sfătuit pe Edi Iordănescu înainte de amicalul Israel – România. Fostul internaţional ştie ce trebuie să facă selecţionerul pentru ca „tricolorii” să dea totul pentru victorie când îmbracă tricoul naţionalei.

”Dacă ar fi copilul meu, l-aş învăţa multe lucruri. Ce faci ca selectioner, cum îţi atragi jucătorii să joace şi pentru tine, pentru că jucătorul, în general, banii mulţi îi ia la club, care vin din străinătate vorbesc, nu din România. Şi ăla are interes să joace la naţională, să prindă alt contract, nu să vină aici să joace în vârf de gheată.

Să nu se accidenteze. Trebuie să ştii foarte multe, cred. Cum poţi să îl atragi pe un jucator. Eu cu astea nu sunt de acord…. că domne, nu joacă la echipa de club şi nu poţi să îl aduci. 

Reclamă

A, că nu joacă un an de zile, sunt de acord, nu îl aduci. Dacă joacă, nu joacă, sunt jucători care joacă şi nu joacă. Sunt momente când trebuie să îl iei pe unul dintre ei, dacă e soluţie mai bună decât ai tu din ţară, mai ales de afară.

Asta trebuie să înţeleagă Edi şi sunt convins ca nea Puiu, dacă îi cere vreun sfat, sunt convins că ascultă de tatăl lui, că are ochi nea Puiu”, a spus Ioan Andone, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă
Recomandări

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și