Închide meniul

Jucătorii echipei naţionale, mesaj emoţionant pentru suporteri, înainte de Cipru – România: „Voi aţi creat Generaţia de Suflet”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 octombrie 2024, 16:58

Reclamă
Jucătorii echipei naţionale, mesaj emoţionant pentru suporteri, înainte de Cipru – România: „Voi aţi creat Generaţia de Suflet

Jucătorii echipei naţionale, mesaj emoţionant pentru suporteri, înainte de Cipru - România

Jucătorii României, în timpul meciului cu Ucraina de la EURO 2024/ Profimedia Images

Jucătorii echipei naţionale au transmis un mesaj emoţionant pentru suporteri, înainte de Cipru – România. Meciul Cipru – România se va disputa sâmbătă, la Larnaca, de la ora 21:45. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul cu Cipru, România va întâlni Lituania, tot în Liga Naţiunilor. Lituania – România va fi marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Jucătorii echipei naţionale, mesaj emoţionant pentru suporteri, înainte de Cipru – România: „Voi aţi creat Generaţia de Suflet”

Pe contul de Facebook al echipei naţionale, „tricolorii” au transmis mesaje pentru suporterii români. Ei au cerut sprijin de la fani, chiar dacă România nu joacă acasă în această lună.

Niciodată de când sunt eu la echipa naţională nu am simţit o astfel de unitate, atât în interiorul lotului, cât şi între echipă şi voi, suporterii noştri”, a spus Nicolae Stanciu, într-un clip video publicat pe contul de Facebook al echipei naţionale a României.

Aţi fost alături de noi, indiferent de greutăţi, şi ne-aţi arătat ce înseamnă adevărata susţinere”, a spus Răzvan Marin.

Reclamă
Reclamă

Voi aţi creat Generaţia de Suflet, iar zidul galben n-ar fi existat fără ea”, a transmis Radu Drăguşin.

Vedeţi? Suntem dependenţi unii de ceilalţi. Existăm doar împreună.

Noi, pe teren, luptăm cu toată inima pentru voi, iar voi ne daţi puterea să ne ridicăm şi să mergem mai departe, chiar şi în cele mai dificile momente.

Reclamă

Nu ne vom vedea pe stadion în ţară luna aceasta. Dar în noiembrie avem două meciuri pe Arena Naţională. Abia aşteptăm să ne revedem şi să luptăm împreună, aşa cum ştim că putem.

Energia şi pasiunea voastră sunt ceea ce ne motivează să visăm şi să dăm totul pentru România”, a mai fost mesajul transmis de Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Radu Drăguşin pe contul de Facebook al echipei naţionale.

Mihai Stoichiţă, anunţ surprinzător înainte de Cipru – România: „Un egal nu ar fi un eşec”

Mihai Stoichiţă a făcut un anunţ surprinzător înainte de Cipru – România, al treilea meci al lui Mircea Lucescu în al doilea său mandat pe banca tricolorilor. România va evolua şi împotriva Lituaniei, tot în deplasare, pe 15 octombrie, de la 21:45, live pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Il Luce vine după două victorii, 3-0 în Kosovo şi 3-1 cu Lituania acasă şi România are nevoie de cât mai multe puncte în grupa de Nations League pentru a păstra şanse de a ajunge la barajul pentru claificarea la World Cup 2026, turneu ce va fi exclusiv pe Antenă.

În acest context, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal surprinde când susţine că un egal nu ar reprezenta un eşec pentru naţională. Aceasta va fi a 14-a întâlnire directă dintre cele două echipe şi echipa trupa noastră s-a impus în 9 rânduri, pierzând o singură dată.

„(N.r. Unii spun că ar fi un eşec dacă nu câştigăm aici) Părerea lor. Părerea mea e cu totul alta, nu e niciun eşec. Dacă câştigăm în Cipru, mergem în Lituania.

Nu mă gândesc la un meci nul, nu sunt meschin, vreau să-l câştigăm, dar şi un meci egal dacă va fi, nu e niciun eşec. Am văzut şi Lituania la Bucureşti, foarte bine chiar, în unele momente a jucat mai bine decât noi, să fim corecţi”, a spus Stoichiţă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:07

Louis Munteanu, hat-trick în Muntenegru U21 – România U21 2-6! Atacantul de la CFR Cluj a făcut spectacol

19:01

„Poate fi atât de frustrant”. Lewis Hamilton, despre problemele pe care le-a avut la Mercedes. Cu ce a comparat ultimele sezoane

18:49

Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick

18:48

EXCLUSIVMircea Lucescu, înainte de „dubla” României cu Cipru şi Lituania: „Tratez aceste două meciuri ca o singură partidă”

18:01

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 octombrie

17:57

Dinamo – FCSB se poate juca cu casa închisă! ”Eternul Derby” este aproape de un număr record de bilete vândute

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere” 6 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei
Citește și