Închide meniul

Jucătorii remarcați de Marius Șumudică, după Kosovo – România 0-0: „El e o pierdere pentru FCSB!”

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 9:00

Reclamă
Jucătorii remarcați de Marius Șumudică, după Kosovo – România 0-0: El e o pierdere pentru FCSB!”

Jucătorii remarcați de Marius Șumudică, după Kosovo - România 0-0

Jucătorii echipei naţionale, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat care sunt jucătorii remarcați de Marius Șumudică, după ce România a remizat în deplasarea din Kosovo, scor 0-0, în preliminariile EURO 2024. Antrenorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundașilor centrali, cât și la adresa lui Horațiu Moldovan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Kosovo și România, din grupa I de calificare la EURO 2024, a fost exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY, cât și în format live video, pe AS.ro.

Jucătorii remarcați de Marius Șumudică, după Kosovo – România 0-0

Marius Șumudică a declarat că Horațiu Moldovan a făcut un meci perfect la Priștina, și a avut intervenții colosale în poarta României. Antrenorul este de părere că portarul celor de la Rapid și-a câștigat locul de titular între buturile porții naționalei.

Pe de altă parte, „Șumi” a avut doar cuvinte de laudă și la adresa celor doi fundași centrali, Andrei Burcă și Radu Drăgușin.

Șumudică a mai punctat faptul că România a suferit la mijlocul terenului, deoarece Tudor Băluță și Marius Marin au pierdut lupta cu kosovarii.

Reclamă

Antrenorul lui Al Raed l-a mai remarcat și pe Deian Sorescu, despre care susține că este o pierdere pentru cei de la FCSB.

„Un joc influențat de calitatea terenului, dar nu știu dacă ne-a dezavantajat. Am văzut o echipă care a construit mult mai bine decât noi. Și statisticile au dat verdictul, am fost dominați la mijlocul terenului, ei au fost mult peste Marin și Băluță.

Am pierdut mijlocul terenului, dar am câștigat doi fundași centrali, Burcă și Drăgușin. Plus Moldovan, care a fost omul meciului. Un portar senzațional! Am spus-o ieri că, dacă prinde o zi senzațională, închide poarta. A fost ziua lui. Cadoul lui Iordănescu este Moldovan, fiindcă a scos niște mingi grele. La golul care a fost anulat, n-a avut ce să facă.

Reclamă 4 / 0/3

Să trecem la lucrurile negative. Fără curaj, ne-am mulțumit cu puțin, n-am încercat să ieșim cu mingea la picior pe zonă centrală. OK, terenul a fost foarte greu, dar n-am avut nicio construcție, nici cu fundașii centrali, nici cu mijlocașii centrali.

Schimbările au adus un oarecare plus. Atât Coman, cât și Man, nu s-au descurcat în prima repriză. Când au intrat Ianis și Mihăilă, cu acțiuni perpendicular pe poartă, au destabilizat adversarii.

Cred că Moldovan și-a câștigat postul de titular în echipa națională a României. În rest, se construiește o mentalitate, o dorință de a nu mai pierde, de a nu mai claca în momente dificile.

Mi-a plăcut Sorescu, a intrat bine, a împins jocul, a avut câteva acțiuni terminate cu șut la poartă. Din ce văd, Sorescu este o pierdere pentru FCSB. E un jucător polivalent, poate să joace și fundaș, și în bandă, foarte bine”, a declarat Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Deian Sorescu, după Kosovo – România 0-0

Deian Sorescu a spus după Kosovo – România 0-0, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, că echipa naţională a României a obţinut un punct muncit, în condiţiile în care starea gazonului a fost una extrem de proastă.

A fost o schimbare nevoită, îmi pare rău pentru Camora, nu știu ce s-a întâmplat. Mereu, oriunde voi fi folosit, voi încerca să dau sută la sută. Am avut unele probleme pe partea defensivă, dar mă bucur că a ieșit bine și am reușit să luăm un punct pe un asemenea teren. E o poziție grea, nu ai picior de bază, e pe picior invers. Ne bucurăm că a fost un punct muncit, greu, un adversar destul de bun și agresiv.

Nu căutăm alibiuri, dar ne bucurăm că au avut golul anulat și am reușit să scoatem un punct. Am făcut un antrenament ieri și chiar nu sărea mingea absolut deloc. Nici astăzi nu a arătat terenul foarte bine. Au fost zone în care nu a sărit mingea și a fost greu. E un punct muncit și eu zic că e meritat. Mergem la victorie la orice meci, să câștigăm, să luăm cele trei puncte”, a spus Deian Sorescu la finalul meciului cu Kosovo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și