Închide meniul
VIDEO

Deian Sorescu, după Kosovo – România 0-0: „Mă bucur că au avut golul anulat!” Ce a spus despre accidentarea lui Camora

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2023, 8:46

Reclamă
Deian Sorescu, după Kosovo – România 0-0: „Mă bucur că au avut golul anulat! Ce a spus despre accidentarea lui Camora

Deian Sorescu a avut un mesaj mobilizator înainte de România - Andorra

Captură AntenaSport

Deian Sorescu a spus după Kosovo – România 0-0, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, că echipa naţională a României a obţinut un punct muncit, în condiţiile în care starea gazonului a fost una extrem de proastă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a vorbit şi despre accidentarea lui Camora, căruia i-a luat locul în minutul 21 al meciului cu Kosovo.  Chiar dacă a făcut eforturi din partea staff-ului medical, Camora nu a avut nicio şansă să poată rămâne pe teren.

Deian Sorescu, după Kosovo – România 0-0

„A fost o schimbare nevoită, îmi pare rău pentru Camora, nu știu ce s-a întâmplat. Mereu, oriunde voi fi folosit, voi încerca să dau sută la sută. Am avut unele probleme pe partea defensivă, dar mă bucur că a ieșit bine și am reușit să luăm un punct pe un asemenea teren. E o poziție grea, nu ai picior de bază, e pe picior invers. Ne bucurăm că a fost un punct muncit, greu, un adversar destul de bun și agresiv. 

Nu căutăm alibiuri, dar ne bucurăm că au avut golul anulat și am reușit să scoatem un punct. Am făcut un antrenament ieri și chiar nu sărea mingea absolut deloc. Nici astăzi nu a arătat terenul foarte bine. Au fost zone în care nu a sărit mingea și a fost greu. E un punct muncit și eu zic că e meritat. Mergem la victorie la orice meci, să câștigăm, să luăm cele trei puncte”, a spus Deian Sorescu la finalul meciului cu Kosovo.

Video cu rezumatul meciului Kosovo – România 0-0

Edi Iordănescu, după Kosovo – România 0-0: „Îmi felicit echipa, e un punct câştigat”

Edi Iordănescu s-a arătat mulţumit după Kosovo – România 0-0. Selecţionerul României a împlinit astăzi 45 de ani. La interviul de după partidă, Edi Iordănescu a dezvăluit că nici nu a realizat că a fost ziua lui sâmbătă.

Reclamă

Mulţumesc pentru urări. Nu am simţit că a fost ziua mea astăzi, dar era mai puţin important. Un punct câştigat. Nu pot să încep decât prin a-mi  felicita echipa. E un rezultat important împotriva unei contracandidate care are de recuperat o anumită distanţă faţă de noi.

Vă spun cu sinceritate că am gândit jocul pentru 3 puncte. Eram conştient că va fi un joc foarte dificil. Aveam şi plasa de siguranţă, să obţinem un punct.

Am gândit jocul într-un fel, am vrut să avem mingea, dar ce s-a întâmplat, condiţiile de joc, a trebuit să ne repoziţionăm.

Reclamă 4 / 0/3

Am schimbat 3 jucători încercând să ne adaptăm la condiţiile de joc.

Echipa a răspuns bine. Am făcut o modificare la pauză, am întors triunghiul de la mijlocul terenului. Am reuşit să tragem acest punct, muncit. Am avut eficienţă.

(n.r.: despre teren) Cu tot respectul, mi s-a părut că nu s-au făcut eforturi cu adevărat ca să rezolve situația cu terenul. Nu te poți pune cu vremea, dar au intervenit doar cu două ore înainte de meci și cu puține persoane.

Rămânem cu o seară în care echipa a arătat caracter, ştie să şi sufere. Încet-încet formăm o echipă care sperăm să ne ducă la Euro.

(n.r.: despre accidentarea lui Camora) A fost o problemă pentru noi, ne-a dat peste cap. Nu e uşor când pierzi un jucător în prima repriză, ne-am adaptat. Fiecare jucător care a fost introdus pe teren a dat tot ce a dat mai bun, cei care au intrat la fel”, a declarat selecţionerul României, Edi Iordănescu, EXCLUSIV pentru Antena 1, după Kosovo – România 0-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și