Închide meniul

Jucătorul remarcat de Adrian Porumboiu după România – Israel 1-1: „Peste toţi, el mi-a plăcut!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2023, 10:47

Jucătorul remarcat de Adrian Porumboiu după România – Israel 1-1: „Peste toţi, el mi-a plăcut!

Jucătorul remarcat de Adrian Porumboiu după România - Israel 1-1

Fotbaliştii din naţionala României, după remiza de pe Arena Naţională / Profimediaimages

Se ştie cine este jucătorul remarcat de Adrian Porumboiu după România – Israel, scor 1-1, în preliminariile pentru EURO 2024. Fostul mare arbitru a fost prezent la meciul de pe Arena Naţională şi a tras concluziile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu l-a lăudat, la finalul partidei, pe Florinel Coman. Starul FCSB-ului nu a marcat, dar a reuşit să se facă remarcat. A contribuit la faza golului reuşit de Denis Alibec, în minutul 27. Totul a plecat de la acţiunea lui „Mbappe”, care s-a distrat cu un adversar şi a găsit o pasă excelentă pentru Alibec.

Jucătorul remarcat de Adrian Porumboiu după România – Israel 1-1

Adrian Porumboiu l-a felicitat şi pe Denis Alibec, dar Florinel Coman a fost remarcatul fostului arbitru.

N-aş putea să spun că nu mi-a plăcut. Am avut atitudine. Mi-a plăcut Alibec, dar peste toţi mi-a plăcut Coman, a făcut faza de atac şi de apărare. A lipsit să nu mai primim un gol.

Nu a fost o echipă superioară Israel, evoluţiile jucătorilor noştri au fost chiar bune, am avut şi ocazii. Cu Kosovo va fi mai greu decât azi, dar dacă va fi stadionul plin va fi un rezultat bun.

Reclamă

Am vrut să ţinem de rezultat, dar trebuie şi să poţi. Asta e situaţia. Nu ne-a făcut nimic arbitrul, nu a fost nimic care să nu ne fi dat. Cât avem şanse haideţi să gândim frumos. Era mai bine dacă am fi câştigat, dar asta este”, a declarat Adrian Porumboiu, după România – Israel 1-1.

În minutul 56, selecţionerul României i-a scos de pe teren pe Florinel Coman şi Deian Sorescu, iar în locul lor au fost introduşi pe teren Valentin Mihăilă şi Olimpiu Moruţan.

„Mbappe” Coman a părăsit gazonul vizibil nemulţumit şi a fost surprins de camerele TV în timp ce vocifera. Atacantul în vârstă de 25 de ani a trecut pe la banca de rezerve şi i-a salutat pe membrii staff-ului lui Edi Iordănescu şi pe coechipieri. După, s-a dus direct la vestiare. Nu a mai stat să vadă finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionerul nu s-a oprit şi a mai efectuat, la câteva minute distanţă, alte două schimbări. I-a introdus pe Olaru şi Puşcaş în locul lui Marius Marin şi Denis Alibec.

România a ajuns la al treilea rezultat de egalitate în campania de calificare pentru turneul final din Germania, după ce a remizat în luna iunie şi în meciurile din Kosovo şi Elveţia. „Tricolorii” au nevoie de toate cele trei puncte în meciul cu Kosovo, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România a terminat la egalitate cu Israel, scor 1-1, în preliminariile Euro-2024

Reprezentativa României a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata Israelului, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au 9 puncte, înregistrând până acum două victorii şi trei remize.

Tricolorii au început meciul de pe Arena Naţională cu şansa ratată de Răzvan Marin, lovitură de cap în minutul 5, iar oaspeţii au replicat prin Manor Solomon, în minutul 8. Andrei Burcă a reluat şi el balonul, cu o lovitură de cap pe lângă poartă, în minutul 21, pentru ca în minutul 27 Florinel Coman să trimită lung, pentru Alibec, acesta i-a pasat lui Stanciu, care a şutat, mingea l-a lovit pe Glazer în piept, iar Alibec – care a urmărit faza – a deschis scorul. Israelienii au venit în atac şi au încercat poarta lui Moldovan prin Lavi şi Dor Peretz, dar la pauză România a intrat în avantaj, 1-0.

Oaspeţii au egalat în minutul 53, la un şut al lui Gloukh la colţul lung. Israelienii au controlat partida, în continuare. Gloukh a trimis în bară, în minutul 76, după ce a făcut ce a vrut cu apărarea tricoloră. Trei minute mai târziu Stanciu l-a lansat pe George Puşcaş, care a şutat prost, din careu, trimiţând peste poartă. În minutul 89 Horaţiu Moldovan a intervenit excelent la şutul lui Solomon, tricolorii nu au existat pe finalul de meci şi întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 1-1.

În clasamentul grupei I conduce Elveţia – cu 11 puncte, urmată pe locul secund de România (9 puncte). Pe locul al treilea este Israel (8 puncte), urmată, în ordine, de Belarus (4 puncte), Kosovo (4 puncte) şi Andorra (2 puncte).

ROMÂNIA: H. Moldovan – Sorescu (Moruţan 56), C. Manea, A. Burcă, Drăguşin, Bancu – M. Marin (Olaru 64), R. Marin, N. Stanciu (Cicâldău 87) – Fl. Coman (Mihăilă 56), Alibec (Puşcaş 64). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

Reclamă

ISRAEL: Glazer – Dasa, Miguel Vitor, Goldberg (Lemkin 77), Revivo – Dor Peretz (Abu Fani 72), Lavi, Gloukh – Jehezkel (Kanichowsky 72), Turgeman (Weissman 62), M. Solomon. SELECŢIONER: Alon Hazan

Cartonaşe galbene: M. Marin 56, Drăguşin 61, Puşcaş 85 / Kanichowsky 89

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și