Închide meniul

Kosovarii au cerut intervenţia UEFA după ce România a picat cu Kosovo şi în Liga Naţiunilor: „Românii ne provoacă fără ruşine”

Reclamă

Publicat: 9 februarie 2024, 21:12

Kosovarii au cerut intervenţia UEFA după ce România a picat cu Kosovo şi în Liga Naţiunilor: „Românii ne provoacă fără ruşine

Kosovarii au cerut intervenţia UEFA după ce România a picat cu Kosovo şi în Liga Naţiunilor

Banner-ul afişat de ultraşii din "Uniţi sub Tricolor" / Profimedia Images

Kosovarii au cerut intervenţia UEFA după ce România a picat cu Kosovo şi în Liga Naţiunilor. Presa kosovară vrea ca UEFA să prevină noi incidente la următoarele meciuri dintre România şi Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va juca împotriva Kosovo, împotriva Ciprului şi împotriva Lituaniei sau Gibraltarului în Liga Naţiunilor.

Kosovarii au cerut intervenţia UEFA după ce România a picat cu Kosovo şi în Liga Naţiunilor

Românii ne provoacă serios. Este interesant că grupul de ultrași români ‘Uniți sub Tricolor’ a reacționat dur la adresa Kosovo, scriind fără rușine și insultându-ne țara, pe care au numit-o provincie.

Pe 15 noiembrie, Kosovo va întâlni România, iar UEFA ar trebui să ia în calcul de acum încolo aceste provocări ale ultrașilor români”, au scris jurnaliştii de la Bota Sot.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor 2024-2025 a fost live, în AntenaPLAY! România şi-a aflat adversarele

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor 2024-2025 a avut loc la Paris, şi a fost transmisă live în AntenaPLAY. România se află în Liga C a competiţiei, şi a fost prima din prima urnă valorică. „Tricolorii” se vor duela cu Kosovo, Cipru şi câştigătoarea dintre Lituania şi Gibraltar.

Reclamă

Competiţia este una care se poate dovedi extrem de importantă pentru România, care poate obţine în urma Ligii Naţiunilor 2024-2025, prezenţa la Campionatul Mondial din 2026, care ar fi prima după o pauză de 28 de ani.

Edi Iordănescu a fost marele absent al tragerii la sorţi de la Paris. Selecţionerul se recuperează în urma unei gripe puternice. „Nu e rău acum, e ok. Nu a fost ușor. A avut o formă de gripă gravă, nu numai el, toată familia”, a dezvăluit Mihai Stoichiţă.

România se întâlnește cu naționala din Kosovo și în Liga Națiunilor

România va avea încă două meciuri de foc cu echipa națională din Kosovo. Până în momentul de față, „tricolorii” s-au duelat doar de 2 ori cu această selecționată, partide din care reprezentativa noastră a ieșit neînvinsă.

Reclamă 4 / 0/3

Ambele meciuri dintre România și Kosovo au avut loc în cadrul preliminariilor pentru EURO 2024. La meciul tur, jucat la Priștina, „tricolorii” au obținut un punct, după o partidă jucată pe un gazon aproape impracticabil. De asemenea, la acest meci, fanii echipei naționale au fost evacuați de pe stadion și au intrat într-un conflict cu forțele de ordine kosovare.

Partida retur s-a jucat la București și s-a văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Meciul respectiv a fost câștigat de „tricolori” cu scorul de 2-0. Totuși, nici această partidă nu a fost lipsită de incidente. Duelul a fost întrerupt pentru o lungă perioadă de timp din cauza faptului că suporterii echipei naționale au afișat mesajul: „Kosovo e Serbia”.

România a obținut primul loc din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024 și și-a asigurat astfel prezența la turneul final din Germania. De cealaltă parte, kosovarii au ratat calificarea după ce au terminat pe poziția a 5-a în grupă.

„Nicio echipă nu are calitate mai bună decât noi”

„Kosovo a aflat numele adversarilor cu care se va confrunta în Liga Națiunilor, respectiv Liga C.

S-a făcut tragerea la sorți pentru a treia cea mai mare competiție UEFA, în timp ce dardanienii au aflat numele echipelor care îi vor provoca în Grupa C2.

Kosovo se va confrunta cu România, Cipru, Lituania sau Gibraltar. Desigur, pe hârtie este o grupă ușoară, întrucât fiecare dintre echipe nu are mai multă calitate decât noi, așa că dardanienii vor încerca să obțină maximum de puncte”, au notat jurnaliștii de la Telegrafi după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și