Închide meniul

Mihai Stoichiţă a ales grupa ideală pentru România, înainte de tragerea la sorţi din Liga Naţiunilor! Ce a spus de Edi Iordănescu

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2024, 9:50

Reclamă
Mihai Stoichiţă a ales grupa ideală pentru România, înainte de tragerea la sorţi din Liga Naţiunilor! Ce a spus de Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă a ales grupa ideală pentru România, înainte de tragerea la sorţi din Liga Naţiunilor

Mihai Stoichiţă, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Mihai Stoichiţă a ales grupa ideală pentru România, înainte de tragerea la sorţi din Liga Naţiunilor. Directorul tehnic de la FRF a dezvăluit că îşi doreşte să evite adversari precum Kosovo sau Irlanda de Nord, preferând o grupă alături de Insulele Feroe, Cipru şi Estonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România este cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor. Tragerea la sorţi va fi joi, de la ora 19:00, live în AntenaPLAY.

Mihai Stoichiţă a ales grupa ideală pentru România, înainte de tragerea la sorţi din Liga Naţiunilor

Mihai Stoichiţă a prefaţat tragerea la sorţi şi a declarat că îşi doreşte ca România să evite adversarele tari, din celelalte urne. Directorul tehnic de la FRF a dezvăluit şi cum se simte Edi Iordănescu, selecţionerul urmând să rateze tragerea la sorţi de la Paris.

Stoichiţă a declarat că Iordănescu jr a fost puternic afectat de o răceală, acesta fiind motivul pentru care lipseşte de la tragerea la sorţi.

„E importantă și ea, e o încălzire pentru preliminariile Campionatului Mondial. (N.r. de grupă) Cât mai ușoară, nu aș vrea să cădem cu Kosovo, Irlanda de Nord, cu Slovacia nu ar fi grozav, dar, asta e. Astea sunt de evitat, în rest, cred că sunt accesibile, toate. Obiectivul nu este fixat, să vedem acum ce va ieși, până la urmă, competița majoră este…un turneu final.

Reclamă

România – Insulele Feroe. Deci aleg ce îmi convine? Cipru. Estonia, Letonia sau Gibraltar, dar nu cred că Gibraltar se califică.

(N.r. cum se simte Edi Iordănescu) Nu e rău acum, e ok. Nu a fost ușor. A avut o formă de gripă gravă, nu numai el, toată familia”, a declarat Mihai Stoichiţă, la plecarea spre tragerea la sorţi de la Paris.

România, cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor

România este cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor, de joi, de la ora 19:00. Echipa naţională va evolua în Liga C a competiţiei care ne poate duce şi la Campionatul Mondial din 2026. România a retrogradat în Liga C a Ligii Naţiunilor, după ce anul trecut a încheiat pe ultimul loc grupa din Liga B.

Reclamă 4 / 0/3

Componenţa urnelor din Liga C:

  • Urna 1: România, Suedia, Armenia, Luxemburg
  • Urna 2: Azerbaidjan, Kosovo, Bulgaria, Insulele Feroe
  • Urna 3: Macedonia de Nord, Slovacia, Irlanda de Nord, Cipru
  • Urna 4: Belarus, Lituania/Gibraltar, Estonia, Letonia

UEFA Nations League 2024-2025 va conta şi pentru stabilirea ultimelor echipe europene calificate la Cupa Mondială din 2026. Cele mai bine clasate 4 formaţii în Liga Naţiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru Mondial, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și